Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát hölgyet keres alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Mai nap aktív férfivel vagy párral játszadoznék,helyem van Kecskeméten.
Hello
Diszkrét együttlétet keresek ,lányok ,elhanyagolt hölgyek ,párok ,és bi passzivak részére
Wels és környéke
Diszkrét együttlétet keresek ,lányok ,elhanyagolt hölgyek ,párok ,és bi passzivak részére

sziasztok
Ismerkednék feleséggel vagy barátnővel élettárssal titokban is. kor és alkat nem számit
Ismerkednék feleséggel vagy barátnővel élettárssal titokban is. kor és alkat nem számit
Újpesten valakinek van mű pinaja? Rá huzhatna a farkamra
Sziasztok! Holnap napközbeni és csütörtökön esti/éjjeli szabdidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt. Ápolt, igényes, helyesnek tartott, nem független pasi vagyok. Érd, Bp és ezek környékén keresek, de autó van, elég mobil vagyok ésszerű távolságon belül.
Szép napot mindenkinek.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az Adatlapom akkor várom a jelentkezést.

Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az Adatlapom akkor várom a jelentkezést.

Sziasztok,
Debrecen és környékén keresek szóló hölgyeket lányokat, esetleg párokat hetero alapon egy kis "szórakozásra" kellemes időtöltésre. 31 éves normál testalkatú jól szituált intelligens srác vagyok. Senkit sem szeretnék becsapni csupán a szex örömeit szeretném mással is átélni. Minden megbeszélés kérdése lehet. Írj nyugodtan a részletekért és beszéljük meg ki és mit szeretne.
Debrecen és környékén keresek szóló hölgyeket lányokat, esetleg párokat hetero alapon egy kis "szórakozásra" kellemes időtöltésre. 31 éves normál testalkatú jól szituált intelligens srác vagyok. Senkit sem szeretnék becsapni csupán a szex örömeit szeretném mással is átélni. Minden megbeszélés kérdése lehet. Írj nyugodtan a részletekért és beszéljük meg ki és mit szeretne.
Sziasztok! Hölgyet keresek Érd, Bp és ezek környékén, lehetőleg rendszeres kalandozásra. Dec. 5 kedden napközben és dec. 7 csütörtök este/éjjel is szabad vagyok, kellemesen eltölthetnénk az időt.
Síkosítós kézzel fejnék férfias,jófarkú pasit.hely van Bp
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Hölggyel ismerkednék Eger környékéről, hosszú távra is.
Sziasztok! Hölgyel vagy párral ismerkednék! Adatlapom kitöltve,képpel! Telefonszámot szívesen adok! Dunaújvaros- Mohács és környéke! Izazni tudok,akár napközben is megoldható!
Szombat délelőtt dombovár kaposvár környékén valaki? Helyem van

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
Nem független páros vagyunk, nem független párost keresünk Esztergom környékén

Kedden kb. 8-15h-ig is ráérek, úgy alakult. Hölgyet vagy párt keresek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 01. péntek 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 12:33
Törölt felhasználó (4723732)

Sziasztok! December 7-én este/éjjel kellemesen tölteném szabadidőmet egy hölggyel vagy párral. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott, nem független pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp, Érd és ezek környéke lesz könnyen megközelíthető számomra (autóval).
Hölgyek!
Egy randi ma belefér Budapesten? Nem kötelező semmi.
Beszélgetés üzenetben, személyes találkozó egy kávé mellett.
Aztán a többi csak rajtunk múlik, meg a kémián, akár egy nappal vagy egy héttel később is.
Csókjaim Hölgyek!
Egy randi ma belefér Budapesten? Nem kötelező semmi.
Beszélgetés üzenetben, személyes találkozó egy kávé mellett.
Aztán a többi csak rajtunk múlik, meg a kémián, akár egy nappal vagy egy héttel később is.
Csókjaim Hölgyek!

Sziasztok! December 7-én este/éjjel kellemesen tölteném szabadidőmet egy hölggyel vagy párral. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott, nem független pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp, Érd és ezek környéke lesz könnyen megközelíthető számomra (autóval).
Nem független hölgyeket keresek,kor alkat mindegy. Baranya,Tolna,Somogy