Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Finom,szexi popsit dugnék az este folyamán. Pest és környékén. Menni tudok. Privátban írj.
Fehervaron kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Kaposvári szexmánias férfiként keresek olyan hölgyet és párt,
akiket nem zavar, hogy a párom nem tud erről. Hely kell! Nyitott vagyok, mindnekinek válaszolok, aki a keresesemnek megfelel!
Kor nem számít! Viber kell, hogy lássam tenyleg benne vagy( vagytok)
Privi?
akiket nem zavar, hogy a párom nem tud erről. Hely kell! Nyitott vagyok, mindnekinek válaszolok, aki a keresesemnek megfelel!
Kor nem számít! Viber kell, hogy lássam tenyleg benne vagy( vagytok)
Privi?
18-19-20. kerületben keresek elhanyagolt hölgyet holnapi napközbeni talira. Hely szükséges!
Érett hölgy titka lennék Fejér és környékén.
Ha nem vagy független de szívesen szopatnál(viszonzás nélkül) egy igényes ápolt kellemesen sportos srácot akkor megtaláltál!Maximálisan DISZKRÉT vagyok!Pestmegyei hellyel rendelkező vagyok.Kérlek akkor írj csak ha valóban akarsz találkozni!Lehetsz kezdő is e téren!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Sziasztok!
Hölgyet keresek Veszprém környékén. Kor, alkat nem számít! Várom üzeneted egy kis ismerkedésre! Üdv, Pali
Hölgyet keresek Veszprém környékén. Kor, alkat nem számít! Várom üzeneted egy kis ismerkedésre! Üdv, Pali
Fehervaron kalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Köszönöm a jelentkezést ha lenne rám igény.
Üdv. Albert
Köszönöm a jelentkezést ha lenne rám igény.
Üdv. Albert
Hali! 21 éves egyetemista vagyok, nincs sok tapasztalatom, ezen szeretnék változtatni.
Olyan idősebb nőt keresek akit izgat hogy vele lesz az első alkalmam.
Ha profilomat szimpatikusnak találod írj mindenképp
Addig is puszi
Olyan idősebb nőt keresek akit izgat hogy vele lesz az első alkalmam.
Ha profilomat szimpatikusnak találod írj mindenképp
Addig is puszi
Sziasztok! Mások által helyesnek tartott, nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt minden jóra. Érd, Bp és környéke. Hely kell, autó van, utazni Pest megyén belül tudok (esetleg Fejér megye keleti része is szóba jöhet).
Győr?
Hétfő kora délután leszophatnál, 70-es ápolt férfi vagyok.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 10:32

Ha nem vagy független de szívesen szopatnál(viszonzás nélkül) egy igényes ápolt kellemesen sportos srácot akkor megtaláltál!Maximálisan DISZKRÉT vagyok!Pestmegyei hellyel rendelkező vagyok.Kérlek akkor írj csak ha valóban akarsz találkozni!Lehetsz kezdő is e téren!
Sziasztok! Ma este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.