Kortol alkatól függetlenül keresnék hölgyeket dús szőrzet magy mell előny
Sziasztok! Keresünk 45+ elsősorban orálra diszkrét ,ápolt úriembert. Bi és kisebb méret előny. A közelünkből keresünk. Esetleg ebből a korosztályból párt is.
Sziasztok! Ma este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne, de nyitott vagyok lehetőségekre! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Sziasztok! Ma este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok! Ma vagy holnap (péntek szombat) este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
Szopnék Bp.hely van ,ha kanos vagy írj
Párral!!!Sziasztok ápolt ,kedves jóképű férfi 18/6 intim mérettel ,bár e nemz tudom kinek mennyire fontos,ismerkednék hölggyel ,párral akik nyitottak egy férfi közeledéséhez,és szeretik a kellemes szexet. Nem egy alkalomra keresek partnert,partnereket,diszkréció adott,és elvárt. Képeim adatlapom van fent,ha tetszik,írjatok minden levélre válaszolok.!!!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn hölgyel vagy párral! Helyem sajnos nincs, utazni tudok, van autóm! Sziasztok!
Sziasztok Nyíregyháza-Debrecen környékén keresek ápolt, igényes, vidám hölgyet rendszeres közös programokra. Kulturált, figyelmes, közel 60 éves férfi vagyok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Dunaújváros környékén kaland kedves hölgyek ?
Nem független hölgyet keresek kor alkat mindegy higénia fontos,irjatok bátran tel szám megadásával
Sziasztok
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Kaposvári nemfüggetlen férfiként keresek kaposvári nyitott hölgyet,
és vagy párt. Diszkréten mert nem vagyok független! Viber kell.
és vagy párt. Diszkréten mert nem vagyok független! Viber kell.
Zalaegerszegen most pasi? Orálisan kényeztetnék.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.