Sziasztok! Hetero pár vagyunk, párom 25 éves extra csinos, Én 30 éves normális srác vagyok!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
Diszkréció , igényesség nagyon fontos nekünk!
Előny ha nagyobb a mérete az átlagnál!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Csinos kedves lanyokat keresek, a prosztatam izgatasahoz. Hatalmas orgazmusom tud igy lenni, de sajnos mar nagyon regen sikerult igy elelveznem. Nem baj ha nem vagy jartas a temaban, eleg ha csak erdekel. Segitek jol csinalni! Irj batran!
Pécsen keresek párt mindenki örömére, imádok szopni és nyalni
Sziasztok! Hetero pár vagyunk, párom 25 éves extra csinos, Én 30 éves normális srác vagyok!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Hölgyet keresek,csakis szexkapcsolatra!
Sziasztok! Kiskunfélegyházáról és környékéről, esetleg Kecskemétről keresek hosszabb rövidebb távra partnert..írjatok!

Sziasztok.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Sziasztok
Hétköznap, napközbeni kalandra keresek partnert a közelemből, hely szükséges. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos lenne.
Hétköznap, napközbeni kalandra keresek partnert a közelemből, hely szükséges. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos lenne.
Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Sziasztok!
Kecskeméten keresem hölgy partnerem, kortól függetlenül. A többi csevegés és kép csere után kiderül.
Pasik ne!!!
Diszkréció adott, elvárt!
Kecskeméten keresem hölgy partnerem, kortól függetlenül. A többi csevegés és kép csere után kiderül.
Pasik ne!!!
Diszkréció adott, elvárt!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Hölgyet vagy párt keresek napközben Sárváron helyem sajnos nincs de megoldható!
Talan mar lehetetlen de hatha: olyan lanyt keresek akit erdeke egy srac analis kenyeztetese, kezzel esetleg segedeszkozokkel. Tapasztalatom van ezertbis imadom. Nem baj ha Neked nincs, irj batran! Kapcsolatban elek, igy helyem nincs. Kerlek ennek tudataban irj.
Sziasztok!Zirc környékén keresek párt,bi pasit.Sokmindent kipróbálnék.Uni/passzív szerep érdekelne.Írjatok!
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár, Sopron környékén keresek, hét közben, esténként ráérő, hölgyet esetleg párt, diszkrét kapcsolatra. 40 felettiek előnyben!
Mosonmagyaróvár, Sopron környékén keresek, hét közben, esténként ráérő, hölgyet esetleg párt, diszkrét kapcsolatra. 40 felettiek előnyben!

Holnap fehervar vagy kőrnÿeken kalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Ma várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!