Sziasztok!
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Nem voltam még férfival, de szeretném kipróbálni. Hetero kapcsolatban élő férfit keresek, titkos kapcsolatra. Jómagam is régóta hetero kapcsolatban élek. Ismerkedjünk és szimpátia esetében fedezzük fel egymást! Privátban írj! köszönöm
XI. kerben helyem van diszkréten keresek huncutkodni
Miskolcon kereresek hölgy partnert
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Nem voltam még férfival, de szeretném kipróbálni. Hetero kapcsolatban élő férfit keresek, titkos kapcsolatra. Jómagam is régóta hetero kapcsolatban. Ismerkedjünk és szimpátia esetében fedezzük fel egymást! Privátban írj! köszönöm
Sziasztok Zala megyei gátlástalan novel ismerkednek minden vágyam egy oklozheto spriccelos puncit nyalni
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Jelentkezz bátran.
Jelentkezz bátran.

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Kedves Hölgyek!
Ma délután 3. kerületben szívesen találkoznék valakivel.
Megihatnánk egy kávét vagy üdítőt, egy jó beszélgetés mellett.
Ha meg esetleg megvan a szimpátia és a vonzalom, este becsalnálak egy Tattoo szalonba.
(Van külön egy szoba zuhanyzóval, ággyal, stb…, meg hát a szalonban a kanaoék, stb…)
Privátban keress, he lenne kedved találkozni!
Ma délután 3. kerületben szívesen találkoznék valakivel.
Megihatnánk egy kávét vagy üdítőt, egy jó beszélgetés mellett.
Ha meg esetleg megvan a szimpátia és a vonzalom, este becsalnálak egy Tattoo szalonba.
(Van külön egy szoba zuhanyzóval, ággyal, stb…, meg hát a szalonban a kanaoék, stb…)
Privátban keress, he lenne kedved találkozni!

Sziasztok. 42 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Burgerland tartományból, Oberwart és környékén,
Ma várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Sziasztok.
Nem független, jól szituált pasi keresi hasonló cipőben járó hölgy, lány, anyuka párját diszkrét találkákra.
Ha Te is úgy érzed, hogy otthon el vagy hanyagolva, ha nem kapod már meg, amire vágysz, ha szeretnél újra kényeztetve lenni akkor írj.Vas Megye, és környéke.
Nem független, jól szituált pasi keresi hasonló cipőben járó hölgy, lány, anyuka párját diszkrét találkákra.
Ha Te is úgy érzed, hogy otthon el vagy hanyagolva, ha nem kapod már meg, amire vágysz, ha szeretnél újra kényeztetve lenni akkor írj.Vas Megye, és környéke.
Helló Hölgyek. Pest vagy környékén,Spontán szexhez keresek Női partnert. Holnap IS
Talizunk valahol, beülsz vagy én át ülök hozzád, (vagy +Látogatlak)majd történik aminek történnie kell, és mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is,vagy téged dug, Én meg szopatlak.
Talizunk valahol, beülsz vagy én át ülök hozzád, (vagy +Látogatlak)majd történik aminek történnie kell, és mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is,vagy téged dug, Én meg szopatlak.
Ma várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!

Sziasztok 09.23 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, aki nem csak virtuálisan ismerkedne ,mert én abból kinőtem már ,többit megbeszéljük ptivin
Tata és környékén szopnék, akár kíváncsi heterot is.