Lànyok hölgyek esetleg egy kis kalndozásra dorog és környéke??
Kimondottan érett hölgyek társaságát keresem, a közelből.ha te is társas magányban vagy vagy csak ismerkednél barátkoznál hajrá! keress nyugodtan és eldöntjük hogyan tovább.Alkat kor mellékes, ápolt légy, az eszed és a szíved a helyén legyen..
ezt viszont nyújtom én is Csakis hosszútávra, alkalmi nem érdekel.

Sziasztok! Szexre és huncutkodásra éhes HETERO párt vagy nőt keresek ma, estére Budapesten.
Nálam vagy Nálatok/Nálad.
32 éves, 180 centi magas és 77 kilós HETERO srác vagyok.
Írjatok, ha érdeklődtök. Részletek priviben.
Üdv,
Dávid
Nálam vagy Nálatok/Nálad.
32 éves, 180 centi magas és 77 kilós HETERO srác vagyok.
Írjatok, ha érdeklődtök. Részletek priviben.
Üdv,
Dávid
Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
nem hiszem el hogy nincs egy vagány nő vagy asszony akit ki lehetne nyalni alkalmanként.
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Sziasztok .17.-e Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt , elhanyagolt csajszit . Üdv Laca
Sziasztok! Ribanc feleséged megdugnám neked,vagy veled

Kaposváron, keresek diszkrét hölgyet, hölgyeket. Hely kell, nem vagyok független!
Hajdúszoboszlón keresek part hölgyet paszivat.
Kaposvár környékéről keresek hozzám hasonló hölgyet aki házas és elhanyagol!!
Sziasztok
22 éves fiatal férfiként, Lányok hőlgyek komárom győr között autos kaland??
22 éves fiatal férfiként, Lányok hőlgyek komárom győr között autos kaland??
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet ...
Várom üzidet ...
Erdèlyből van itt közületek bárki is ?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Budapesti hellyel rendelkező férfiként keresek nőt vagy párt. Igényesen hetero alapon. Élvezzük és érezzük egymást!
Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok pm.
Üdv Z
Budapesti hellyel rendelkező férfiként keresek nőt vagy párt. Igényesen hetero alapon. Élvezzük és érezzük egymást!
Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok pm.
Üdv Z
Hölgyek!
Hosszú távra keresem egyetlen hölgy személyében a Szeretőmet!
A többit privátban. Budapesten / Óbudán lakom.
Hosszú távra keresem egyetlen hölgy személyében a Szeretőmet!
A többit privátban. Budapesten / Óbudán lakom.

Sziasztok! Alkalmi partnerem keresem hölgy személyében Vac-budapest vonalon. Szeretném kiélni azokat a rejtett szexuális vágyaimat, amiket nem kapok meg otthon. Maximális diszkréció elvárt. Kizárólag hetero kapcsolatot keresek!
Pároknak diszkrét,igényes randi helyet biztosítok kukkolásért,vagy punci nyalásért.