Sziasztok! Alkalmi partnerem keresem hölgy személyében Vac-budapest vonalon. Szeretném kiélni azokat a rejtett szexuális vágyaimat, amiket nem kapok meg otthon. Maximális diszkréció elvárt. Kizárólag hetero kapcsolatot keresek!
Pároknak diszkrét,igényes randi helyet biztosítok kukkolásért,vagy punci nyalásért.
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Kapcsolatban élő, 29 éves meleg pasi ismerkedne/beszélgetne elsősorban cyberszex (erotikus levelezés, fénykép - videó küldés) témában.
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott, mennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott, mennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom
Ma este szopnék Tata és környékén. Akár kíváncsi heteronak is.
Diszkrét tartós viszonyra keresem hölgy partnerem, akivel nem csak egymás testi de szellemi vágyait is ki tudjuk elégíteni, mert ugye egyik a másik nélkül mit sem ér

Sziasztok.
Szolnok,T.szentmiklos környékén keresek telt hölgyet vagy ilyen holgytagú házaspárt akikhez csatlakozhatnék.
Szolnok,T.szentmiklos környékén keresek telt hölgyet vagy ilyen holgytagú házaspárt akikhez csatlakozhatnék.
Magányos Hölgyekkel,esetenként párokkal szívesen ismerkedem!
Délelőtt Hölgy aki minőségi kényeztetésre vágyik?
Hatvan és környéke?
Hatvan és környéke?
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet ...
Várom üzidet ...
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
Sziasztok! Szexre éhes hetero párt vagy hölgyet szívesen fogadna egy 32 éves hetero srác ma este a budapesti lakásán, vagy akár még is látogatna.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Komárom megyében autóban szopnék. Diszkréció adott és elvárt! Kíváncsi heterot is
Sziasztok! Szexre éhes s hetero párt vagy hölgyet szívesen fogadna egy 32 éves hetero srác ma este a budapesti lakásán, vagy akár még is látogatna.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Budapesten keresek holgyet, vagy part korhatar nelkul. Diszkrecio, higienia, intelligencia adotty es elvart!
Ma délelőtt Cegléden leszek szopni szeretnék szép kemény farkat végig nyelném a gecidet is de dugható is vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok,
hölgy, vagy pár a Balaton déli partján a nyár folyamán, ha tervez találkozni korombeli partnerrel, akkor egyeztessünk.
Napközben tudok utazni, helyem sajnos nincs. Kortól és mérettől függetlenül szeretem a női testet
Full hetero
hölgy, vagy pár a Balaton déli partján a nyár folyamán, ha tervez találkozni korombeli partnerrel, akkor egyeztessünk.
Napközben tudok utazni, helyem sajnos nincs. Kortól és mérettől függetlenül szeretem a női testet

Full hetero