Sziasztok! Ma este lenne kedve nőnek vagy párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Ma este lenne kedve nőnek vagy párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Ma este is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 08. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 16:41
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma este 9 után szopnék. Hely van.
Sziasztok. Cuckoldra keresünk jó méretű férfit. Max 50 évesig. 180 centi 80kiló. Kecskemét kőrnyékén. Wibered legyen
Üdvözletem! Csicskát, alázást, fétiseket, faszkínzást kedvelő Nőt, Barátnőket keresek. Szinte minden jöhet! Részletesebb infókért olvasd adatlapom! Illetve Privát üzenetben keressenek!
Zalaegerszegen ma este 9 után szopnék. Hely van.
Fehervaron holnap reggel, hokis kalandra vki szabadban?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Sziasztok! Ma este bpn esetleg egy kis kaland? Valaki(K)? Helyem sajnos nincs de utazni tudok autóval! Sziasztok!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szép jó napot mindenkinek.
Megpróbálom megint hátha.
Nem függetleneknek is. wink
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Megpróbálom megint hátha.
Nem függetleneknek is. wink
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Zalaegerszegen most szopnék, hely van.
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn egy kis kalandra! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Ma egy kis férfi kalandba benne lenék! Kecskeméten helyem van!
Bisex nem független pasi fehervar vagy kőrnyékén kalandra?
Privit írj...köszi
Privit írj...köszi
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm
Sziasztok! Nem független 30 as pasi, ismerkedne, barátkozna Dunaföldvár környékén pasikkal, párokkal.
Fehervaron holnap valaki egy hokis kalandra?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Üdv! Hatvanban keresnék hölgyet, lányt nem egyszeri alkalomra!