Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Párokat, hölgyeket keresek budapesti textilmentes wellness kikapcsolódáshoz.
Ismerkedjünk, beszélgessünk kalandozzunk.
Érezzük jól egymást!
Legyen szép napunk!
Várom privát üzeneted
Ismerkedjünk, beszélgessünk kalandozzunk.
Érezzük jól egymást!
Legyen szép napunk!
Várom privát üzeneted
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Hajnali orakban 6-7 vagy 7-7:45 talalkozgtanek Holgyekkel parokkal a 13. Keruletben. Sokmindenre nyitott vagyok a sima szextol az extremebb dolgokra is. Irjatok batran es mar megyek is! Tapasztalatom van
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Sziasztok. Női fehérneműt kedvelő fiút keresek minden jóra!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Biszex férfias pasi van itt, aki 80 kg fölötti, és tényleg ferfias f
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Miskolcon várlak most lakasomba? Valaki?
Sziasztok!Lányt illetve párt keresnék,laza diszkrét szexkapcsolatra
Sziasztok!
38 éves nem független sportos srácként hölggyel illetve párral ismerkednék Budapesten és környékén. Hármasban tapasztalt, határozott, intelligens és nem utolsó sorban diszkrét srác vagyok.
Üzenet módosítása
38 éves nem független sportos srácként hölggyel illetve párral ismerkednék Budapesten és környékén. Hármasban tapasztalt, határozott, intelligens és nem utolsó sorban diszkrét srác vagyok.
Üzenet módosítása
Szép jó reggelt.
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez?
KI A HÁZIBARÁT?
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi számomra a jó házibarát.
Ha tetszene velem egy ilyen kapcsolat, akkor írjanak levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Üdvözlettel: Albert
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez?
KI A HÁZIBARÁT?
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi számomra a jó házibarát.
Ha tetszene velem egy ilyen kapcsolat, akkor írjanak levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Üdvözlettel: Albert
Sziasztok.Tatabánya valaki?