sziasztok , puncit nyalnék. ha érdekel irj.
Sziasztok,
Miskolcon ma delután, estére keresek bevállalós hölgyet,nőt,lányt. Privát üzenetben várom jelentkezést.Hely akár nàlam,akár bárhol
Miskolcon ma delután, estére keresek bevállalós hölgyet,nőt,lányt. Privát üzenetben várom jelentkezést.Hely akár nàlam,akár bárhol

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Zirc környékén bi pasi esetleg pár?Nyitott vagyok új dolgokra.Írjatok!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék!
Minden infó az adatlapomon!
Kissebb party-kon is szívesen részt vennék!
Minden infó az adatlapomon!
Kissebb party-kon is szívesen részt vennék!
Hétköznap napközben elhanyagolt háziasszonyok, hölgyek pókhálózását, karbantartását vállalom, akár rendszeres időközönként is! "A tapasztalat és az évek" jeligére

Sziasztok 13.án Szombat estére keresek egy hölgyet ,csajszit akivel el tudnék menni Sw buliba .
Autó van ,mindent én állnék. Üdv Laca
Autó van ,mindent én állnék. Üdv Laca
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen.Diszkréció garantált!
Csorna, Kapuvár környéki 50-70 év közötti hölgy? Beszélgetni, csavarogni, stb. Írj privat
Sziasztok!
Olyan Hölgy társaságát keresem aki nem csak írogatni szeret hanem meg is meri és meg is akarja élni amiről álmodozik!
Szóval ha le mered írni mire vágysz és ténykeg akarod is,hogy ezt valaki megtegye akkor írj!
Üzenet módosítása
Olyan Hölgy társaságát keresem aki nem csak írogatni szeret hanem meg is meri és meg is akarja élni amiről álmodozik!
Szóval ha le mered írni mire vágysz és ténykeg akarod is,hogy ezt valaki megtegye akkor írj!
Üzenet módosítása
ki lepné meg a feleségét nagy szerszámúpasival?
Ma este remegésig, sorozatorgazmusig nyalnék, ujjaznék, kényeztetnék hölgyet aki igényt tart rá Mikolcon és környékén
Lehet jelentkezni.
Lehet jelentkezni.
Sub hajlamaimat kiélése céljából jóképű, sportos 50-es férfiként olyan fiatal lányt keresek, akinek nyalhatnám a fenekét. Az igazán jó az lenne, ha ő közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani..
Pécsen leszopna valaki kocsiba???
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár minden finom jó dolgokra .
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laci
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laci
Sziasztok! Szombat délutánra, estére keresek
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám hölgyek párok írjatok bátran.
Sziasztok.
46 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel…
Nem vagyok független…
Nem baj ha te sem vagy az…
Irjatok….
Ismerkedjünk…
46 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel…
Nem vagyok független…
Nem baj ha te sem vagy az…
Irjatok….