Székesfehérvár és környékén ma 02.17 18;00tól kalandot keresek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok. Péntek(17) Szombat ((18) ha időben egyeztetni tudunk) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok!
Diszkrét szexre keresek hölgyet vagy párt!
Utazni tudok!
Diszkrét szexre keresek hölgyet vagy párt!
Utazni tudok!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy.
Ha valakit érdekel,irjon,ismerkedjünk.
Köszi
Ismerkednék hölggyel.
Nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy.
Ha valakit érdekel,irjon,ismerkedjünk.
Köszi
Sziasztok. Péntek(17) Szombat ((18) ha időben egyeztetni tudunk) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok !
Szombaton (2023.02.18.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.02.18.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Ma esetleg ráérő pár délelőtti welnesre? Szívesen látnálak benneteket, minden kötöttség nélkül. Privát üzenetet kérnék.
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Drága Hölgyek!
Szerda-csütörtök-péntek napközben garantált többszörös orgazmussal szeretnék kedveskedni minden privátban jelentkezőnek!
Szerda-csütörtök-péntek napközben garantált többszörös orgazmussal szeretnék kedveskedni minden privátban jelentkezőnek!
50+os,kapcsolatban élő pasiként,szexpartnert keresek.
Hasonló korú vagy idősebb,lehetőleg kapcsolatban élő,duci nők előnyben.
Szimpátián alapuló,diszkrét,bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatot keresek.
Válaszokat,privátban várom.
Hasonló korú vagy idősebb,lehetőleg kapcsolatban élő,duci nők előnyben.
Szimpátián alapuló,diszkrét,bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatot keresek.
Válaszokat,privátban várom.
Sziasztok
Hölgyet kènyeztetnèk meleg fűtőt kamionba nagy àgyban.
Helyileg megyeri fele budai oldalon ma 16h utan.nem kell magyaràzkodni csak jot sexelni.
Hölgyet kènyeztetnèk meleg fűtőt kamionba nagy àgyban.
Helyileg megyeri fele budai oldalon ma 16h utan.nem kell magyaràzkodni csak jot sexelni.
Eger- Salgótarján vonalon biszex, férfias normális srác van, aki ismerkedni szeretne? Hatvan - Gyöngyös-ózd vonzáskörzetéből is jelezhetsz! Privát üzenetet írj!