Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
győri házas hölgyet keresek,nős pasi vagyok
Sziasztok!
Lányt,párt keresek !!!
Lányt,párt keresek !!!
Olyan férfias,izmos,jófarkú pasit keresek aki rendszeresen vagy alkalmanként szeretne egy állandó szopó pasit.imádok szopni ,helyem van Bp.Ha van feleséged ,de titokban szopatnál pasit írj nyugodtan.csak komolyak!!!
Ma 15h utan budakalàszon meleg fűtőt kamionba ovszerel hetero vagyok hölgyet kenyeztetnèk nagy àgyon jo sexre keresek nem baj ha van parod sose tudja meg
Üzenet varok pr.
Üzenet varok pr.
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznèk. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok!Magányos vagy elhanyagolt lány,nő,asszony barátja virtuális társa lennék.Hiányzik valami otthon esetleg elfojtott vágyaid kiélnéd kamerába?Én hasonló cipőben járok,vannak dolgok amiket nem kapok meg itthon és szeretném valakivel tabuk nélkül megosztani.Ha felkeltettem érdeklődésed és magadra ismersz,írj privát üzenetet.Én 38 éves nem független normális srác vagyok.Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Sziasztok!
Feb.10-12 Lentiben leszünk.
58éves pár vagyunk. Szivesen ismerkednénk párokkal vagy pasival.
Nem minden áron!
Feb.10-12 Lentiben leszünk.
58éves pár vagyunk. Szivesen ismerkednénk párokkal vagy pasival.
Nem minden áron!
Sziasztok
Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
60+os férfit keresünk!
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Miskolcon keresek most
Masztit kukkolna hölgy autóban?
Pest és környékén!
Pest és környékén!
Sziasztok!Én egy Várpalotai srác vagyok!Sok mindenben benne lennék de csak párok, vagy lányok érdekelnek! Helyem van akár hétköznap is, utazni is tudok bizonyos keretek közt! Most van szakállam, sok tetoválás!De igényes vagyok!Ha úgy van várom az üzit!!
Vas és Zala megyében hétvégén hölgyet keresek! Jóképű, intelligens, tiszta, nagy, vastag farkú vagyok! Írj privát üzenetben!
Sziasztok roma titkos szopni imádot keresek akiknek számit a diszkréció.privátba keres
Adatlapom szerint szívesen ismerkedem!