Sziasztok.
Aprócska, pici mellű csajszit keresek, nem egy alkalomra! Minden kívánságodat, szívesen teljesíteném! Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről. Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Maximális diszkréció mellett!
Aprócska, pici mellű csajszit keresek, nem egy alkalomra! Minden kívánságodat, szívesen teljesíteném! Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről. Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Maximális diszkréció mellett!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Üdvözlök mindenkit!
Szívesen ismerkednék Hölgyel és Párral is!
Szívesen ismerkednék Hölgyel és Párral is!
Sziasztok ! Kőbányán keresnék most,szex éhes hölgyet vagy párocskát ! Szivesen megyek hazhoz,de helyem is van,ha kell.... Nagyon tele vagyok !
Kisbér győr vonalon keresek hölgyet kortól függetlenül akibelkísérne szexahopba. elsősorban mai nap. 29 éves pasi vagyok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
34 éves budapesti pasi vagyok, aki olyan érett 36+-os hölgyet keres, aki igényelné az orális kényeztetést. Hely van!
50+os,családos pasiként,kölcsönös szimpátia alapján keresek,hasonló korú,lehetőleg családos hölgyet.
Ducik előnyben. Diszkréció adott,elvárt.
Bonyodalmaktól mentes szexkapcsolatot keresek.
Visszajelzéseket privátban kérem.
Ducik előnyben. Diszkréció adott,elvárt.
Bonyodalmaktól mentes szexkapcsolatot keresek.
Visszajelzéseket privátban kérem.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
A környékemen keresek diszkréten szex kapcsolatot.
Puding próbája az evés. (Kóstolj meg.)
Puding próbája az evés. (Kóstolj meg.)

Hatvan környékén keresek hölgyet diszkrét kapcsolatra!
Sziasztok. Hölgyhöz,Párhoz,a hölgy örömére szívesen csatlakoznék. Priv.levelet várok. Köszönöm.
sziasztok nőt vagy párt keresek, a távolság nekem nem probléma, részletek privátban.
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
G-pont masszázsra keresek hölgyet!
Olyan hölgy is jelentkezhet, aki szeretné kipróbálni, átélni milyen az orgazmus csúcsa ezen a módon.
Kizárólag erre keresek, diszkréten.
Privát üzenetekre válaszolok. Igényesség, egészség maximális!
Olyan hölgy is jelentkezhet, aki szeretné kipróbálni, átélni milyen az orgazmus csúcsa ezen a módon.
Kizárólag erre keresek, diszkréten.
Privát üzenetekre válaszolok. Igényesség, egészség maximális!
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék, hosszabb távra hölgyel, vagy párral. Maximális diszkréció mellett! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Záhony Kisvárda vonalon keresek hölgyt
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Masztiznék hölgynek, előre megbeszélt helyen Budapest és környékén!