Nem függetlenként,keresek,hölgyet,párt Hatvan,Gyöngyös környékén.Privát üzeneteket várok.
Hölgyek! Párok!
Pár kellemes óra velem akár kísérőként is!
Keressetek bizalommal!
Pár kellemes óra velem akár kísérőként is!
Keressetek bizalommal!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!
Egerben keresek hölgyet párt esetleg pasit közös masztihoz orális játékokhoz.
Privát üzenetben jelentkezzetek!
Egerben keresek hölgyet párt esetleg pasit közös masztihoz orális játékokhoz.
Privát üzenetben jelentkezzetek!
Jó reggelt
Adatlapom szerint keresek a környékemen
titkos diszkrét szex kapcsolatot a vágyak megélésére.
Adatlapom szerint keresek a környékemen
titkos diszkrét szex kapcsolatot a vágyak megélésére.
Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok hetero vagyok nőt keresek..kamionba ma ejjel ejfel utan melegbe nagy àgyban aki szivesen sexelne pihene melettem bp felw fogok parkolni
Sziasztok
Péntek estére keresek Bp-i párt, hölgyet akár egész estés kalandra.
Én 47 éves nem független ff vagyok.181/90 Kg borotvált intim .
Benne vagyok minden finom nem durva játékokba
Gondoljátok akkor a többit privátba megbeszéljük .Üdv Laca

Én 47 éves nem független ff vagyok.181/90 Kg borotvált intim .
Benne vagyok minden finom nem durva játékokba

Gondoljátok akkor a többit privátba megbeszéljük .Üdv Laca
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Mosonmagyaróvár mellett keresek pasit. Helyem van. Szívesen masszírozok is, akár extrákkal is.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok! Szolnok és környékeről keresek lányt,hölgyet esti rosszalkodásra!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Kecskeméten nagymellű férjes nőt dugnék alkalmanként!
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Hetero urat,hölgyet,fiút vagy lányt keresek akit izgatnak az amatőr szexfilmek,meg a közös masztizás!Helyem van,igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye!Elérhetőséget írj kérlek!
Szopnék Budapesten helyem van. 40 éves magas férfias pasi vagyok