Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Üdvözlök Mindenkit!
Dec.17.-én este szívesen kényeztetnék Hölgyet esetleg párhoz csatlakoznék a Hölgy örömére Hatvanban vagy a közelében!
Dec.17.-én este szívesen kényeztetnék Hölgyet esetleg párhoz csatlakoznék a Hölgy örömére Hatvanban vagy a közelében!
Kereslek a profil alapján.
Holnap randiznék a mammut ban 50+ hölgyel
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Holnap délelőttre 10 tól keresnék aktiv férfit akinek helye is van Bp.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Mai nap ráérő férfiakat, párokat fogadnék egy finom masszázsra vagy házi barátnak is csatlakoznék.Kecskeméten kulturált helyem van,de utazni is tudok!
Nem vagyok független,ezért diszkréten keresek.Gyöngyös,Hatvan környékén ismerkednék hölggyel,párral,hogy örömére,kor és alkat nem fontos,csak ápoltság,intelligencia,odafigyelés egymásra,éljük át vágyainkat.
Sziasztok! Nyiregyi környéki Molett Telt Duci hölgypartnerem keresem aki komolyan gondolva egy tartós titkos viszonyt! Irj levelet találkozzunk!
Békéscsaba környéken keresek partnert. Nem vagyok független , minden érdekel korosztálytól, testalkattól függetlenül.
Lehetsz férjezett nem igazán zavar csak szeresd a szexet . 17 cm mérettel rendelkezem ami jó kemény . Pasi akkor írjon ha szeret szopni és eljön .
Lehetsz férjezett nem igazán zavar csak szeresd a szexet . 17 cm mérettel rendelkezem ami jó kemény . Pasi akkor írjon ha szeret szopni és eljön .
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Ma valaki bp m7 esden oda vissza holgy kielegitene kamionba melegben.....gumim is van .
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Viszonzás nélkül nyalnék puncit, kor nem számít, hármasban is benne vagyok

Az bizony most nagyon jól esne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 24. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 24. csütörtök 15:56
Törölt felhasználó (4671903)

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes.
Sziasztok ,Péntek estére keresek bp-i párt ,hölgyet .
47éves nem független pasi vagyok, többesbe van tapasztalatóm .
Privátba a többit megbeszéljük .Üdv Laca
47éves nem független pasi vagyok, többesbe van tapasztalatóm .
Privátba a többit megbeszéljük .Üdv Laca
Kecskeméten keresek nagymellű nőt amiket lehetne gyúrni!
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes.
Nagymellű nőt keresek!... Ha lenne valaki.. Privátban...