Nem függetlenek diszkrét társkeresője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem vagy független? titokban? független vagy, de szeretsz tilosban járni ? Itt megtalálhatod.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 200 201 202 203 204 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10108   2022. 05. 22. vasárnap 21:24
X Törölt felhasználó (2685062)
Sziasztok, nagy de tenyleg nagyfarku 21 cm től bi fiút férfit keresünk az esti órákra.Révfülöpön tudunk fogadni a napokban. Megkereséseket privátban. Köszönjük, szép napot: T & P
#10107   2022. 05. 22. vasárnap 14:39
Movie Movie
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
#10106   2022. 05. 21. szombat 13:26
kukycool kukycool
Masszázst,orális játékokra hölgyet párt keresek. Kecskeméten
#10105   2022. 05. 21. szombat 11:50
colamatyi colamatyi
kecskeméti perverz párt keresek
#10104   2022. 05. 21. szombat 11:35
X Törölt felhasználó (4636412)
Ma a szépvölgyi parkolóban valaki?
#10103   2022. 05. 21. szombat 11:10
75Laca 75Laca
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
#10102   2022. 05. 20. péntek 09:42
X Törölt felhasználó (4670116)
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szmpi párt keresek 3mas örömökre vagy aszonyt lányt smile . Kiváncsi pár megkeresését is szivesen veszem . Pasik ne keresenek köszönöm.
#10101   2022. 05. 20. péntek 09:07
Movie Movie
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
#10100   2022. 05. 18. szerda 14:07
X Törölt felhasználó (4520442)
SZERETŐD ALKAMI BARÀTOD LENNÉK
SPORTOS VESZPRÉMI SRC
#10099   2022. 05. 17. kedd 11:48
Yorgosz Yorgosz
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik
#10098   2022. 05. 17. kedd 11:17
Metax Metax
Szívesen ismerkednék igényes párral vagy hölggyel kizárólag a lány örömére! Igényes pasi!
#10097   2022. 05. 15. vasárnap 21:26
75Laca 75Laca
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
#10096   2022. 05. 15. vasárnap 16:08
Movie Movie
Pestmegyei vagyok!
#10095   2022. 05. 15. vasárnap 13:13
cincogi cincogi
Dunaharaszti környékén valaki vállalna egy kitartó,hosszú cumizást ? Nagyon hálás lennék,mert nagyon tele a zacsim !
#10094   2022. 05. 15. vasárnap 12:58
sopronsex sopronsex
perverz, potens, anal sexre vágyó pasinak tartanám a seggem használatra, szétdurásra, ugy hogy végig bevan kötve a szemem, nem tudnám meg, hogy valojában ki baszott szét. méretes, nagy faszu popo szexet szerető, perverz vad bikát keresek, akit nem érdekel , hogy másiknak jó vagy sem, csak a saját élvezetét akarja minnél jobban megkapni. én egy passziv, igényes, helyes, jo seggü, full higienikus soproni fiu vagyok és mostanában nagyon foglalkoztat és vágyom arra, hogy egy ilyen pasi használatába kerüljek, anélkül hogy látnám, tudnám hogy ki ö. részemről elvárás: nagy, vastag fasz, ápolt, igényes, perverz seggbaszó vad dom, 18-50év között. akit érdekel és sopronban van vagy jön erre, jelezze privin...
#10093   2022. 05. 15. vasárnap 06:52
housfriend housfriend
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
#10092   2022. 05. 15. vasárnap 06:43
fulania01 fulania01
Nógrád-Heves megye területén van ismerkedni vágyó kíváncsi hetero vagy biszex pasi, srác? Csakis férfias srácok jelentkezzenek, privát üzenetben! Írj és találkozzunk ma! smile
#10091   2022. 05. 14. szombat 18:20
texture texture
Még mindig keressük LÁNY, HÖLGY (!!!) partnerünket, a bemutatkoóban leírtak szerint.....ha igazán bírod élvezni a szexet és kívánod a telt női idomokat, írj ránk!
blacksunrise32@gmail.com
#10090   2022. 05. 14. szombat 16:56
faxacsavo27 faxacsavo27
Sziasztok Szolnok vagy környékéről keresek nőt lányt szexre maximum 43 éves korig! Varom a leveleket viber skyp hangouts van.
#10089   2022. 05. 14. szombat 13:08
siófoki pasi siófoki pasi
Sziasztok!
Balatoni kabriózáshoz hölgyeket keresek, akik szintén kedvelik a természetben történő élményeket. Ápoltság, diszkréció elvárt!!

... 200 201 202 203 204 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Sigma76 Sigma76
Nyitás ideje: 2009. 10. 08. csütörtök
Üzenetek: 14128db
Utolsó üzenet: tegnap 21:57

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!