Sziasztok, nagy de tenyleg nagyfarku 21 cm től bi fiút férfit keresünk az esti órákra.Révfülöpön tudunk fogadni a napokban. Megkereséseket privátban. Köszönjük, szép napot: T & P
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Masszázst,orális játékokra hölgyet párt keresek. Kecskeméten
kecskeméti perverz párt keresek
Ma a szépvölgyi parkolóban valaki?
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szmpi párt keresek 3mas örömökre vagy aszonyt lányt smile . Kiváncsi pár megkeresését is szivesen veszem . Pasik ne keresenek köszönöm.
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
SZERETŐD ALKAMI BARÀTOD LENNÉK
SPORTOS VESZPRÉMI SRC
SPORTOS VESZPRÉMI SRC
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik
Szívesen ismerkednék igényes párral vagy hölggyel kizárólag a lány örömére! Igényes pasi!
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Dunaharaszti környékén valaki vállalna egy kitartó,hosszú cumizást ? Nagyon hálás lennék,mert nagyon tele a zacsim !
perverz, potens, anal sexre vágyó pasinak tartanám a seggem használatra, szétdurásra, ugy hogy végig bevan kötve a szemem, nem tudnám meg, hogy valojában ki baszott szét. méretes, nagy faszu popo szexet szerető, perverz vad bikát keresek, akit nem érdekel , hogy másiknak jó vagy sem, csak a saját élvezetét akarja minnél jobban megkapni. én egy passziv, igényes, helyes, jo seggü, full higienikus soproni fiu vagyok és mostanában nagyon foglalkoztat és vágyom arra, hogy egy ilyen pasi használatába kerüljek, anélkül hogy látnám, tudnám hogy ki ö. részemről elvárás: nagy, vastag fasz, ápolt, igényes, perverz seggbaszó vad dom, 18-50év között. akit érdekel és sopronban van vagy jön erre, jelezze privin...
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Nógrád-Heves megye területén van ismerkedni vágyó kíváncsi hetero vagy biszex pasi, srác? Csakis férfias srácok jelentkezzenek, privát üzenetben! Írj és találkozzunk ma!

Még mindig keressük LÁNY, HÖLGY (!!!) partnerünket, a bemutatkoóban leírtak szerint.....ha igazán bírod élvezni a szexet és kívánod a telt női idomokat, írj ránk!
blacksunrise32@gmail.com
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok Szolnok vagy környékéről keresek nőt lányt szexre maximum 43 éves korig! Varom a leveleket viber skyp hangouts van.
Sziasztok!
Balatoni kabriózáshoz hölgyeket keresek, akik szintén kedvelik a természetben történő élményeket. Ápoltság, diszkréció elvárt!!
Balatoni kabriózáshoz hölgyeket keresek, akik szintén kedvelik a természetben történő élményeket. Ápoltság, diszkréció elvárt!!