Sziasztok!
Ma délután háromig Hölgyet kényeztetnék!
Sok nyalakodással,símogatással és egy 20/5-ös játékszerrel!
Ma délután háromig Hölgyet kényeztetnék!
Sok nyalakodással,símogatással és egy 20/5-ös játékszerrel!
Sziasztok.05.07 Szombat este keresek Bpi pàrt hölgyet minden jóra .
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Sziasztok!
Análsex kedvelő hölgyet keresek, ill. párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömére Bp-en es környékén.
Análsex kedvelő hölgyet keresek, ill. párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömére Bp-en es környékén.
Elhanyagolt feleséget,kiéhezett hölgyet vagy unatkozó anyukát masszíroznék,nyalnék akár viszonzás nélkül is napközben Bp 17 ker kke Igény szerint több is lehet
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Nem kapod meg otthon amire vágysz.Érzéki masszázsban is jó vagyok. Helyem van.
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Adatlapot kérlek olvasd el. Heves megye és környéke.
Sziasztok!Olyan kizárólag hetero urat,srácot keresek,aki szívesen nézne velem volt barátnőm szexvideóját,lSzívesen nézném én is ha van exedről hasonló.Akkor írj ha valóban akarsz is és tudsz is jönni.Levelezgetés NEM érdekel.Helyem van Pestmegyében.Elérhetőséget írj!Köszönöm!Igényes ápiolt sportos srác vagyok.
Sziasztok!
Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem
kecskeméti párt keresek lehet bi is.

Hosszútávra keresek egy párt, hölgyet
.

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos
Srácot keresek 30 évesig. Többit megtalálod az adatlapomon.
Sziasztok bi pasit,vagy bi párt keresek holnap délelőttre, Budapesten! Hely addot, gyere dugj
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Sziasztok bi pasit,vagy bi párt keresek holnap délelőttre, Budapesten! Hely addot.......
Yoni masszázsra lehet jelentkezni!
Ápr.29-30 vagy Máj.1-2. 10:00-21:00- óra között!
Hatvan és környéke!
Ápr.29-30 vagy Máj.1-2. 10:00-21:00- óra között!
Hatvan és környéke!
Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek hölgyet vagy párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
Ápolt Budapesti pasi hölgy partnerét keresi,kor alkat nem számit,adatlapomon mindent megtalálsz,irj.