Elsődlegesen Veszprém vonzáskörzetében,de akár kicsit távolabb is keresek hölgyet, aki nem veti meg a popó szexet. Ápolt, normális ember vagyok. És szigorúan heteró vagyok
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,főleg esténként érek rá.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,főleg esténként érek rá.
Kedves pár titkos'diszkrét házibarátja lennék akár rendszeresen is.Fotóim vidim vannak fent.Írjatok nyugodtan
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Maximálisan diszkrét vagyok!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Budapesti ápolt pasi nem független,hölgy partnerét keresi.
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Nem kapod meg otthon amire vágysz.Érzéki masszázsban is jó vagyok. Helyem van.
Szegeden keresek diszkrét talikra,szexuálisan elhanyagolt feleséget,kortól,alkattól függetlenül.Minden nőnek megvan a szépsége.
Szép napot mindenkinek ! Pécsen és vonzáskörzetében ma vagy holnap a nap bármely szakában Nőt vagy Párt keresek minden jóra! Írj elérhetőséget és egyeztetünk!
Szép napot mindenkinek ! Pécsen és vonzáskörzetében ma vagy holnap a nap bármely szakában Nőt vagy Párt keresek minden jóra! Írj elérhetőséget és egyeztetünk!
Sziasztok!
Keresnék főként olyan illetőt aki titokban találkozna velem.
Sajnos otthon nem mindig kapom meg amit szeretnék.
Ezért egy titkos társat keresek
Legjobb az lenne ha Százhalombattai lennél mert az utazás nehezen megoldható!
Én egy 35 éves normál testalkatú, 18,5 intelmek rendelkező családos apuka vagyok
Elvárásom csak a szokásos. Tiszta, rendezett, diszkrét illetőt keresek.
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan a többit megbeszéljük
Keresnék főként olyan illetőt aki titokban találkozna velem.
Sajnos otthon nem mindig kapom meg amit szeretnék.
Ezért egy titkos társat keresek

Legjobb az lenne ha Százhalombattai lennél mert az utazás nehezen megoldható!
Én egy 35 éves normál testalkatú, 18,5 intelmek rendelkező családos apuka vagyok

Elvárásom csak a szokásos. Tiszta, rendezett, diszkrét illetőt keresek.
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan a többit megbeszéljük

Sziasztok!
Április 20-rá hölgy, vagy pár társaságát keresném Pécsett egy laza estére!
Április 20-rá hölgy, vagy pár társaságát keresném Pécsett egy laza estére!
Gyöngyös vagy környékén keresek szintén nös pasit titkos szexkapcsolatra vagy csak kalandra.privátba keres.diszkréció fontos!!
Sziasztok !
Ma esti diszkrét találkozáshoz Szekszárdon partnert keresek kökcsönös örömökre kényeztetésre párt házaspárt hölgyet. Ápolt átlagos mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok nagyobb mérettel. Ha szívesen vennétek társaságom akkor várom privát üzeneted.
Ma esti diszkrét találkozáshoz Szekszárdon partnert keresek kökcsönös örömökre kényeztetésre párt házaspárt hölgyet. Ápolt átlagos mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok nagyobb mérettel. Ha szívesen vennétek társaságom akkor várom privát üzeneted.
40 éves magas férfias pasi vagyok. Kedden 5-én napközben szopnék helyem van, lakás glory hole is szopok ha anoním akarod. Ha csak kivernéd előttem az is lehet
50 és pasi olyan párt keres aki élvezné hogy nézik öket szex közben
Megismerkednék kizárólag hetero sráccal úrral akit izgatna egy közös maszti miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Laza jófej legyél akivel lehet is beszélgetni,meginni egy italt!Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni és van esti szabad időd!Normálisan megfogalmazott levelere válaszolok,elérhetőséget írj.Helyem van,szállás is megoldható!Pestmegye!
Sziasztok én egy 36 éves pasi vagyok!Lányt, párt keresek minden jóra!Helyem van várpalotán utazni sajnos nem nagyon tudok de fogadni igen!