Kőbányán lennék ma délelőtt 3.-ik házaspárnál,vagy elhanyagolt feleséget ,csajszit keresek minőségi szeretkezésre ! Minden elképzelés megbeszélhető. Nagyon figyelmes vagyok !
Frappáns
Határozott
Tetszik
(Ez egy válasz HunczutPár üzenetére (2022. 02. 23. szerda 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 20:30
Határozott
Tetszik

Március 5-én, szombaton, hetero alapon, kipróbálnánk a hármas felállást, a hölgy örömére. Ehhez keresünk 25 és 40 év közötti potens férfit. Diszkréció, higiénia alapfeltétel! Harmadiknak keresett szóló férfi: - MAX. 40 éves - Nem kövér - Intim mérete LEGALÁBB 17 cm Aki nagyon kilóg a keresési feltételek alól, azt skippeljük. Aki, viszont szimpatikus, annak válaszolunk. Intim fotókat nem küldözgetünk! Választásunknál a szimpátia lesz a meghatározó. Leginkább olyan vendéget látunk szívesen, aki kedveli, ha egy nőn van mit fogni. 2022.03. 05-én szombat délután 18:00 után. Helyszín: Budapest X. kerület
Március 5-én, szombaton, hetero alapon, kipróbálnánk a hármas felállást, a hölgy örömére. Ehhez keresünk 25 és 40 év közötti potens férfit. Diszkréció, higiénia alapfeltétel! Harmadiknak keresett szóló férfi: - MAX. 40 éves - Nem kövér - Intim mérete LEGALÁBB 17 cm Aki nagyon kilóg a keresési feltételek alól, azt skippeljük. Aki, viszont szimpatikus, annak válaszolunk. Intim fotókat nem küldözgetünk! Választásunknál a szimpátia lesz a meghatározó. Leginkább olyan vendéget látunk szívesen, aki kedveli, ha egy nőn van mit fogni. 2022.03. 05-én szombat délután 18:00 után. Helyszín: Budapest X. kerület
Munkából hazafele tartó hölgy punciját nyalnám, diszkréten. Kocsimban vagy a tiedben, nyugis helyen
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Jo reggelt.
Nagykáta
Jászberény
Tápióbicske
Keresek diszkrét női társat minden jóhoz.
Nagykáta
Jászberény
Tápióbicske
Keresek diszkrét női társat minden jóhoz.
Sziasztok! Párnak csendes helyen búvóhely?
Budapesten vagy vonzás környezetében,keresnék,hölgyet,én ápolt nem független pasi vagyok,adatlapomon mindent meg találsz,
sziasztok!
Pécsen keres eseteleg valaki solo pasit 3.nak?
Pécsen keres eseteleg valaki solo pasit 3.nak?
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt szívesen meglesnék szex közben.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok. Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék aki pasit keresne.
Szfvár és környékén hölgy partnerem keresem az sem baj ha van férjed...
Budapesti,nem független ápolt pasi hölgy partnerét keresi,adatlapomon mindent meg találsz,ha valami kérdésed van keres.
Esztergomba szopatnék
Napközbeni titkos randikra keresek Lányt/Hölgyet vagy Párt hosszútávra!Helyem van!Sportos,igényes,nagy intimű 30 éves jól szituált srác vagyok!
Bpesti ápolt nem független pasi hölgy partnerét keresi,kor alkat nem számit, szeresd a földi örömöket,adatlapomon mindent meg találsz,irj bátran.
Budapesti nem független pasi vagyok,Budapesti hölgyet keresek
Gyálon és környékén rendszeres partnert keresek!(nő esetleg pár személyében!) Nem kép cserebere érdekel! Van kitöltött adatlap képpel, úgyis a személyes találkozás a döntő!

Dunaharaszti és szűk környékéről van itt hölgy,csajszi vagy feleség,aki egy kiadós szeretkezésben benne lenne ? Extra dolgokban is benne lennék !
Borsodban keresnék hölgyet! 20éves vagyok, utazni tudok.