Tiszafüredi nős pasi vagyok hölgyet keresek akivel később párokhoz is csatlakoznánk együtt diszkréció fontos utazni tudok persze észerű távolságon belül
Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Debrecen és környékén ismerkednék telt idősebb hölggyel. Én 31 vsgyok nem baj ha a hölgy 50+ os :p Ha érdekel irj privatban

Sziasztok,
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
vastag farkú pesti szex havert keresek, lehet laza, gyakran kanos heteró srác is, vagy bi fiu - 13 kerben van helyem
Ápolt Budapesti pasas nem független,partnerét keresi egy hölgy személyében,adatlapomon mindent meg találsz.
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Sziasztok,Újpesten és a környező kerületekben keresek egy titkos viszonyt, tehát szeretőt. Írj bátran ismerkedjünk
bravehearthun@gmail.com

Idős telt nőkkel ismerkednék Debrecen és környékén. A nagy idomú idős nők a gyengeim.
Holnap estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban írtak és feltételek alapján! Impotensek, merevedési zavarokkal küszködök ,sem a gyors lövetűek nem érdekelnek! Csak potens férfi érdekel!
Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Debrecenben keresek idősseb hölgyet titkos kapcsolatra akár csak 1x akár rendszeresen. Irj
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!DISZKRÉCIÓ!
Mai nap szopnék Bp. Helyem van. Ha csak kivernéd előttem ahogy nézem az is érdekel
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...