Sziasztok
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!
Miskolcon egyedülálló nő esetleg Aki fiatal fiút keres? Mindenben benne vagyok!
Miskolcon egyedülálló nő esetleg Aki fiatal fiút keres? Mindenben benne vagyok!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos
Budapesti ápolt nem független pasi hőlgy partnerét keresi,kor alkat nem számit,légy ápolt szeres adni kapni,adatlapomon mindent meg találsz,
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+ 50+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
2negyvenes férfi,keres egy egész napos kikapcsolódásra(szexuálisan elhanyagolt feleséget,asszonyt,anyukát,kiéhezett csajt).Mindent állunk,(+),mi téged,te minket kényeztetsz.
Privátban jelentkezz.
Privátban jelentkezz.
cummkontroll érdekelne ma valakit pesten? Kanosan valaki bi heteró srác akit izgatna ha hosszan farokmasszázst, élveztetést kapna és csak a végén spriccelhetne? :P
Kizárólag ma estére keresek komoly partnert, aki találkozni is mer! S.O.S ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Idősebb nő vagy pár esetleg keres fiatalabb fiút?
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Mai nap Kecskemét vagy környékén jó farkat cumiznék,lehet kölcsönös is párokhoz is szívesen csatlakozom mind két fél örömére.Helyem van!
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
mai nap szopnék Budapesten helyem van. 40 éves magas férfias pasi vagyok. Lakás glory hole anonim is szopathatsz. Ha csak kivernéd előttem az is oké
Szia. Baranyából Szászvár környékén keresek hölgyet minden jóra! Nézd meg az adatlpom, ha szimpi vagyok írj! Üdv
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke
Sziasztok!
Miskolcon, vagy annak közelében szombat délutánra, estére keresek hölgyet vagy párt. Hely van. 40-es jóképű, átlagos testfelépítésű férfi vagyok. Fotót privátban küldök.
Ismerkedjünk, gabalyodjunk!
Miskolcon, vagy annak közelében szombat délutánra, estére keresek hölgyet vagy párt. Hely van. 40-es jóképű, átlagos testfelépítésű férfi vagyok. Fotót privátban küldök.
Ismerkedjünk, gabalyodjunk!
Kizárólag vasárnap estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!