Esztergom környékén fiatal lányal basznék
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környéke? Aktív férfiakkal ismerkednék. Nős vagyok. Diszkréció fontos.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Online kapcsolatra keresek sportos srácot.
Eger-Salgótarján vonzaskörzte ma valaki? Üzenetet írj!
Jan 21-25 közti Ausztiai síeléshez keresek társat. Elkötelezettség és kötöttség mentessen. Privátban keress, mindent megbeszélünk…
Üdv . Egerben keresek egy normális párt házibarátnak részleteket privátban
Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye
Keszthely és Hévíz környéke? Rendszeres szexre keresek aktív férfiakat. Többes is ok.
Hölgyet keresek ill elhanyagolt anyukát. Szexpartnert hosszú távon. Igényes 40-es pasi vagyok. Kor alkat nem számít.
Egy normális szex haver érdekelne rendszeres szexelgetésre, orálra? Nem keresek se duci se idős pasit! Köszönöm!
Sziasztok
Január 22-25 közötti Ausztriai síeléshez keresek társat. Privátban várom a jelentkezésedet, mindent megbeszélünk.
Január 22-25 közötti Ausztriai síeléshez keresek társat. Privátban várom a jelentkezésedet, mindent megbeszélünk.
Sziasztok! 36 éves sportos ápolt férfi vagyok! Párokat fogadnék ma Újpesten!! Este 6-ig van helyem!
Sziasztok! Mi egyelőre még nem partnert keresünk, hanem búvóhelyet. Jászberény környékén esetleg tud valaki? ( neten kutakodva sajnos semmi találat :-( )
Mai napon férfit vagy párt keresek,egy kis játszadozásra,masszázsra! Kulturált helyem van Kecskeméten,autóm van menni is tudok.
Szombathely és környékéről pár vagy hölgy ?
Kizárólag csak ma estére keresek már partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg! Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok! Töltsétek fel és engedélyezettek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu, meg íródeák!
Sziasztok!Bpesti ápolt nem független pasi vagyok,hölgy partnert keresek,minden földi jóra,olyan adok kapok,felállás,adatlapomon mindent meg találsz,
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
Sziasztok!
Hétköznap, napközbeni szabadidővel keresek partnert a közelemből. Elsősorban párokat, akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Maximális diszkréció és hely szükséges.
Hétköznap, napközbeni szabadidővel keresek partnert a közelemből. Elsősorban párokat, akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Maximális diszkréció és hely szükséges.