Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos,szolis, tetovált , diszkrét pasi vagyok! 174/74, zöld szem, kopasz! Hölgyet, hölgyeket, párt keresek hétköznap délelőtti találkozásra! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Győrből igényes, izmos,szolis, tetovált , diszkrét pasi vagyok! 174/74, zöld szem, kopasz! Hölgyet, hölgyeket, párt keresek hétköznap délelőtti találkozásra! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Sziasztok, házasként keresek egy titkos kapcsolatot nő vagy pár személyében. Újpesten vagy a körnéykén.
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek potens partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt!
Sziasztok! Ma éjjel Pápa és 50 km-es körzetèn belül lenne kedve valakinek kölcsönösen kényeztetni egymást? Utazni és fogadni is tudok! Privátban írj
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel….
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszi
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszi
Sziasztok. Sopron és környékén keresek hölgyet vagy párt mindenföldi jóra. De elsősorban szex érdekel, ha téged is akkor egymást keressük. Csak az a piszkos fantázia szabjon határt mindennek.
Írj ha te is így gondolod és élvezzük a testi örömöket.
feri196906@citromail.hu
Írj ha te is így gondolod és élvezzük a testi örömöket.
feri196906@citromail.hu
Holnap, holnapután és csütörtöki nap valamelyik estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Persze ha van olyan itt!
Szopnék ma Bp hely van 40 éves magas férfias vagyok ha csak azt szeretnéd hogy kézzel fejjelek az is oké
Sziasztok!Hetero kíváncsi puncimániás srácot keresek,olyat aki szívesen megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét,esetleg benne volna egy közös hokiban!Megbízható nem levelező partnert keresek!Fontos hogy csak esténként érek rá de helyem van.Vidékinek szállás megoldott!Elérhetőséget írj!
Nem független párként keresnénk egy másik párt akik szintén titkos viszonyban vannak és rá érnek hétköznap délelöti egymás elötti szexre akiket ez izgat .várjuk leveleket imádunk szabadban és kocsiban is szexelni
Sziasztok! Pasimnak keresek NŐ, HÖLGY személyében társat, aki szét kényezteti velem
Igényes pár vagyunk! Ha érdekel a pasim írj✌️

Sziasztok! Pasiknak keresek NŐ, HÖLGY személyében társat, aki szét kényezteti velem

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti szabadidővel keresek partnert titkos kalandokra a közelemből. Elsősorban hölgyeket, párokat. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ahogy megbeszéljük. Hely szükséges.
Hétköznap délelőtti szabadidővel keresek partnert titkos kalandokra a közelemből. Elsősorban hölgyeket, párokat. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ahogy megbeszéljük. Hely szükséges.
Miskolc,és környékén párhoz csatlakoznék. Hetero pasi vagyok.
Sziasztok! 37 éves magas pasi nagy mérettel keres vékony, nagymellű lányt/lányokat.
Esztegom-Budapest vonalon. swingerb36@gmail.com
Esztegom-Budapest vonalon. swingerb36@gmail.com
Biszex diszkrét férfias srác vagyok 32-185-90, hetero életvitellel! Biszex férfias pasi van itt Eger-Gyöngyös-Salgótarján-Ózd vonzáskörzetéből, hozzám hasonló alkati paraméterekkel? Várom az üzeneteket!
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Veszprém és környékéről keresek hölgyet, esetleg pàrt január 4.-5. - re napközbeni talàlkozóra.
BUÉK

Budapesten keresgélek elhanyagolt hölgyet,adatlapomon mindent meg találsz,ha kevés kérdezz.