Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi csajszit, hölgyet, párt,lenne kedve valakinek ismerkedni,utána találkozni?
Budapesti ápolt nem független pasi hölgy partnerét keresi esetleg párhoz csatlakozna a hölgy örömére,adatlapomon mindent meg találsz.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi pàrt hölgyet,csajszit .
Keresem titkos, alkalmi vagy tartós sexkapcsolatra társam, nő személyében de pár is szóba jöhet, viszont tapasztalatom nincs ebben.
Sziasztok!
Szeretném ha egy kedves pár bevezetne a bi-3-as huncutságok rejtelmeibe.
Nyitott, intelligens,vidám, sármos pasi vagyok, 185 cm magas, 85 kg sportos, ápolt, értelmiségi pasiként, hasonló adottságokkal rendelkező BP-i vagy Dunán-túli párok társaságát keresem.
Képeket nem gyűjtök, kérlek emailben vegyük fel a kapcsolatot.
Kölcsönös szimpátia esetén egy személyes kv mellett a többit megbeszéljük!
Szeretném ha egy kedves pár bevezetne a bi-3-as huncutságok rejtelmeibe.
Nyitott, intelligens,vidám, sármos pasi vagyok, 185 cm magas, 85 kg sportos, ápolt, értelmiségi pasiként, hasonló adottságokkal rendelkező BP-i vagy Dunán-túli párok társaságát keresem.
Képeket nem gyűjtök, kérlek emailben vegyük fel a kapcsolatot.
Kölcsönös szimpátia esetén egy személyes kv mellett a többit megbeszéljük!
Sziasztok 03.11 vagy 12.e estére keresek Bp.i part hölgyet,egész estès programra.
Szia,
36 éves vagyok nem független és a 4 kerületben lakom de a 14 kerben dolgozom.
Én egy titkos szenvedélyes nőt keresek akivel együtt tudok lenni titokban. Keresi a szenvedélyt a forróságot.
Számomra fontos a kommunikáció és hogy ne csak a sex a legyen a téma.
Ha érdekellek így első levél után ide írhatsz és mutatok képet.
bravehearthun@gmail.com
36 éves vagyok nem független és a 4 kerületben lakom de a 14 kerben dolgozom.
Én egy titkos szenvedélyes nőt keresek akivel együtt tudok lenni titokban. Keresi a szenvedélyt a forróságot.
Számomra fontos a kommunikáció és hogy ne csak a sex a legyen a téma.
Ha érdekellek így első levél után ide írhatsz és mutatok képet.
bravehearthun@gmail.com
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Sziasztok Szolnok vagy környékéről ismerkednék aki pasit keres írjon. Nők lányok párok maximum 40 éves korig köszönöm . Utazni tudok .
Hölgyek! A holnapi nap folyamán szabad vagyok 8-16ig. Autós kaland,vagy mehetek is. Adatlap szerint keresek.
Sziasztok párok hölgyek.
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék párral, hölggyel. Hosszabb távú kellemes élmények keresők előnybe! Helyet meg tudom oldani, de ha az megoldott, az utazás sem jelent gondot 100km en belül! Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba! Csak is kölcsönös szimpátia alapon keresek, és maximális diszkréció mellett!
Mindenkinek sikeres, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék párral, hölggyel. Hosszabb távú kellemes élmények keresők előnybe! Helyet meg tudom oldani, de ha az megoldott, az utazás sem jelent gondot 100km en belül! Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba! Csak is kölcsönös szimpátia alapon keresek, és maximális diszkréció mellett!
Mindenkinek sikeres, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Diszkréten nálam a profil alapján.
Sziasztok 03.11 vagy 12.e estére keresek Bp.i part hölgyet,egész estès programra.
Üdv! Napközben a Göncz árpád városközpont környékén keresek kalandokat.
Szopatnék,dugnék,kiereszteném a gőzt. Helyet nem tudok biztosítani sajnos.
Fiatal,igényes vagyok, 17 es mérettel. Írjatok bártan mindent meghallgatok.
Szopatnék,dugnék,kiereszteném a gőzt. Helyet nem tudok biztosítani sajnos.
Fiatal,igényes vagyok, 17 es mérettel. Írjatok bártan mindent meghallgatok.
Kőbányán lennék ma délelőtt 3.-ik házaspárnál,vagy elhanyagolt feleséget ,csajszit keresek minőségi szeretkezésre ! Minden elképzelés megbeszélhető. Nagyon figyelmes vagyok !
Frappáns
Határozott
Tetszik
(Ez egy válasz HunczutPár üzenetére (2022. 02. 23. szerda 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 20:30
Határozott
Tetszik

Március 5-én, szombaton, hetero alapon, kipróbálnánk a hármas felállást, a hölgy örömére. Ehhez keresünk 25 és 40 év közötti potens férfit. Diszkréció, higiénia alapfeltétel! Harmadiknak keresett szóló férfi: - MAX. 40 éves - Nem kövér - Intim mérete LEGALÁBB 17 cm Aki nagyon kilóg a keresési feltételek alól, azt skippeljük. Aki, viszont szimpatikus, annak válaszolunk. Intim fotókat nem küldözgetünk! Választásunknál a szimpátia lesz a meghatározó. Leginkább olyan vendéget látunk szívesen, aki kedveli, ha egy nőn van mit fogni. 2022.03. 05-én szombat délután 18:00 után. Helyszín: Budapest X. kerület
Március 5-én, szombaton, hetero alapon, kipróbálnánk a hármas felállást, a hölgy örömére. Ehhez keresünk 25 és 40 év közötti potens férfit. Diszkréció, higiénia alapfeltétel! Harmadiknak keresett szóló férfi: - MAX. 40 éves - Nem kövér - Intim mérete LEGALÁBB 17 cm Aki nagyon kilóg a keresési feltételek alól, azt skippeljük. Aki, viszont szimpatikus, annak válaszolunk. Intim fotókat nem küldözgetünk! Választásunknál a szimpátia lesz a meghatározó. Leginkább olyan vendéget látunk szívesen, aki kedveli, ha egy nőn van mit fogni. 2022.03. 05-én szombat délután 18:00 után. Helyszín: Budapest X. kerület