Sziasztok ! Ma délután Szekszárdon és környékén párral házaspárral találkoznék diszkrét együttlélre mindenki örömére kényeztetésére. Ápolt potens férfi vagyok és mindenre nyitott akik taliznának azoknak várom üzenetét !
Sziasztok, 25 éves srácként közelednék párhoz. Érettebb korosztály is érdekel. Nagy cicik előnyben.
Én 183 magas 93 kg srác vagyok, de természetesen privátban osztok fotót magamról még. Utazni tudok.
Esztergom- Budapest- Komarom vonal.
Szeretem a teltebb alkatot. Hetero alapon keresek, kerlek privatban!
Én 183 magas 93 kg srác vagyok, de természetesen privátban osztok fotót magamról még. Utazni tudok.
Esztergom- Budapest- Komarom vonal.
Szeretem a teltebb alkatot. Hetero alapon keresek, kerlek privatban!
Tantra masszázs hölgyek részére.
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu

Sziasztok! Jászberény vagy környékén hölgy?
holnap kb 9:30-11:00 szopnék Lajosmizsén, helyem van
LENYELEM

LENYELEM

Duci hölgyhöz keresek jelentkezőt 3as vagy 4es Szerda vagy Csütörtök délutánra. Pasi - Lány - Pár személyében. A hölgy duci 40-es.
Csak komoly jelentkezőket varok telefonszám féltüntetésével. Vác
Csak komoly jelentkezőket varok telefonszám féltüntetésével. Vác
Pár házibarátja lennék diszkréten. Illetve magányos hőlgy elhanyagolt anyukát keresek testi és lelki kényeztetés hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Pár illetve magányos hőlgy partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számít. Hosszú távon.
Sziasztok! Gyöngyös környékéről ismerkednék,fiatal fiúval esetleg idősebb párral, hölggyel
Dupla behatolàsra, szendvics szexre keressek hölgyet,pàrt!! Irj privàtot!
Dunaújváros és környékén hölgyet , fiatal lányt, párt keresek!
Sziaztok! Augusztusra keresek nőt/párt, akik benne lennének pár napos vitorlázásban, jó hangulatban.
Sziasztok ! Nagykanizsán és környékén lány, fiú vagy pár szexpartnert keresek minden jóra. Helyem van.
39 éves magas férfias pasi vagyok pasit keresek aki szereti ha szopják kényeztetik. Hely van Bp
Sziasztok!Ma estére diszkrét szexpartnert keresek.Helyem van debrecen mellett!Írjatok privátban és megbeszéljük!

Holnap Sopronba valaki?
holnap reggel 8:00-9:30 között szopnék Lajosmizsén
helyem van
LENYELEM :P
helyem van
LENYELEM :P
Pesten valaki orálra? Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van. 13 kerben van helyem
Olyan jó farkú pasit keresek akit rendszeresen szophatnék. Jösz leszoplak lelépsz. 39 éves magas férfias vagyok. Hely van Bp
Házasságban èlő elhanyagolt 39 èves fèrfi vagyok. Hölgyet keresek hosszú távú kapcsolatra. Nem zavar ha nem vagy független. Èljük meg együtt titkos vágyainkat.