Sziasztok! Akár már holnap napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Igényes, intelligens, friss egyedülálló 35 éves pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Olyat keresek aki valóban találkozna, Pesten és környékén. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privát üzenetben pedig elérsz! Szép estét!
Budapesten vagytok ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 21. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 21. csütörtök 09:08
Törölt felhasználó (4573362)

Nagy, kerek seggű perverz 40-es asszonyomat baxatnám, szopatnám! Lakás kell ahova mehetünk. S persze jó fasz is smile ) Előnyben erdélyiek (csik, udvarhely környékiek). Nem vagyunk kezdők, csak szexéhesek.
e-mail: kovatsnikolett2021@gmail.com
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Érzéki masszázsban is jó vagyok.
Mai nap egy közös orálba benne lenne valaki Kecskeméten kulturált helyem van!
Aktív, kemény, srácot, pasit keresek, kiadós szexre, Érd-Bp és környékéről. Írj üzit! Nagy farok csak előny!!
Nagy, kerek seggű perverz 40-es asszonyomat baxatnám, szopatnám! Lakás kell ahova mehetünk. S persze jó fasz is smile ) Előnyben erdélyiek (csik, udvarhely környékiek). Nem vagyunk kezdők, csak szexéhesek.
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Érzéki masszázsban is jó vagyok.
Jo reggelt
Most napközbe a környékemen autoskaland a környékemen?
Vagy esetleg házibarát is lennék rendszeresen ezeken
a településeken.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Most napközbe a környékemen autoskaland a környékemen?
Vagy esetleg házibarát is lennék rendszeresen ezeken
a településeken.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Ki jön pénteken este Ráckevére? Várom szóló Hölgy vagy pár,párok jelentkezését. Én 49 éves átlagos testalkatú férfi vagyok. Írjatok rám : tikarus@freemail.hu.
Attila.
Attila.
Jo napot.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
Szép napot mindenkinek!Szívesen látnék vendégül normális jófej,puncimániás hetero fiút,urat,aki szívesen hokizna velem volt barátnőm amatőr szexfilmjére.Csak akkor írj ha tényleg szeretnél is eljönni,helyem van esténként Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Köszönöm!
Jo reggelt
Most napközbe a környékemen autoskaland? smile
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Most napközbe a környékemen autoskaland? smile
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
39 éves magas férfias pasi vagyok. Rendszeresen szopható pasit keresek. Nem azonnalra előre megbeszélt időpontban. Bp. Van helyem. Ha csak kipróbálnád milyen ha pasi szop az is oké. Csak komolyak!!!
Sziasztok!Puncimániás,hokizást kedvelő hetero srácot urat keresek,olyat aki szívesen megnézne volt barátnőm amatőr szexfilmjét személyesen!Csak komolyak írjanak!Esténként van szabadidőm.Vidékinek akár szállást is tudok nyújtani!Írj elérhetőséget!
Budapesten taliznék bár kivel mivel bi bagyok
Budapesten taliznék bár kivel mivel bi bagyok
Nyiregyhaza holgy? M25
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke