Hali Gyálon hölgyet keresek!
Sziasztok. Egerben ismerkednék nálam idősebb hölgyekkel

Sziasztok ! Diszkrét megbízható szexpartnert keresek Szekszárdon kellemes találkozásokra. Válaszokat privátba várom.
Sziasztok! Egy különlegesebb kalandra keresnék partnert, partnereket. Ma (11.03) éjszaka ha van kedved egy autó(nál nagyobb és különlegesebb járművön)s kalandra és nem elérhetetlen számodra a hungexpo környéke (10. kerület) este fél 12-től hajnali 3-ig, akkor írj, részletek privátban! 35 éves normális, értelmes pasi vagyok, nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban elérsz! CSAK NŐ ÉS PÁR! Szép estét!
Borsodban kalandoznék, 19/F dnlmllr69@gmail.com
Sziasztok. Írtam privátban nektek. Szívesen csatlakoznék ha szimpi vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 01. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 01. hétfő 18:57
Törölt felhasználó (4644752)

adatlapunk szerint keresünk november 4-i debreceni bulira pasikat!
kérlek, 34-56 év közti és maximum 50 km távolságból írj, nem hiszünk az országjárókban!
kérlek, 34-56 év közti és maximum 50 km távolságból írj, nem hiszünk az országjárókban!
19vagyok, Miskolcon kalandoznék.
Sajnálom hogy messze vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 01. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 01. hétfő 18:57

Törölt felhasználó (4644752)

Sziasztok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Sziasztok.Holnap pár vagy pasi?Helyem van Veszprémben!Adatlapot olvass,írj privátban!
Sziasztok! Van itt olyan hölgy aki örömmel venné, ha ma este az egész testét érzékien, hosszan átmasszíroznám? Több éves tapasztalatom van yoni masszázsban is, ha régóta vágyakozik vagy szeretné újra átélni a hosszan elnyújtott orgazmust, akkor teljes diszkréció mellett anyagiaktól mentesen állok rendelkezésre! Utazni és fogadni is tudok, gyertyák, olaj, zene rendelkezésre áll! Privát üziben várom jelentkezést
Sziasztok!
Házibarátja lennék egy kedves párnak vagy hölgynek. Leginkább rock, metal zenét kedvelő páros izgatna, esetleg ahol a hölgy igazi goth stilust kepvisel. De régi vágyam egy teletetovált hölggyel is együtt lenni.
Szép hétvégét, jó keresgélést mindenkinek.
Házibarátja lennék egy kedves párnak vagy hölgynek. Leginkább rock, metal zenét kedvelő páros izgatna, esetleg ahol a hölgy igazi goth stilust kepvisel. De régi vágyam egy teletetovált hölggyel is együtt lenni.
Szép hétvégét, jó keresgélést mindenkinek.
Szopnék ma Bp. Helyem van. 39 éves magas férfias vagyok. Csak komolyak
komoly
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2021. 10. 28. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 28. csütörtök 17:02

Jo napot.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Sok minden házkörüli munkát is megcsinálok ha kell.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
Jo napot.
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
39 éves magas férfias pasi vagyok. Rendszeresen szopható pasit keresek. Nem azonnalra előre megbeszélt időpontban. Bp. Van helyem. Ha csak kipróbálnád milyen ha pasi szop az is oké. Csak komolyak!!!
Pest megyén belül, hölgyet keresek titkos szexkapcsolatra!
Sziasztok!
Akár már ma napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Igényes, intelligens, friss egyedülálló 35 éves pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Olyat keresek aki valóban találkozna, Pesten és környékén. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privát üzenetben pedig elérsz! Szép napot!
Akár már ma napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Igényes, intelligens, friss egyedülálló 35 éves pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Olyat keresek aki valóban találkozna, Pesten és környékén. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privát üzenetben pedig elérsz! Szép napot!
Sziasztok,olyan hetero fiut keresnek akivel lehet beszelgetni a párjainkról