Helló hölgyek,csajszik
Ma Pesten és környékén késő délután, este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Ma Pesten és környékén késő délután, este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön

kecskeméti párt keresek lehet biszex is
Írd oda azt is néha érsz rá mert van csajod
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 11. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 11. csütörtök 18:53

Törölt felhasználó (4389152)

Fiatal fiú kalandozna. Miskolc és környéke előny, de tudok utazni is. 19vagyok.
Fiatal fiú kalandozna. Miskolc és környéke előny, de tudok utazni is. 19vagyok.
Budapesti ápolt nem független pasi,hölgy partnerét keresi,esetleg párhoz is csatlakozik a hölgy örömére.
Mai nap Kecskemét vagy környékről,férfit párt keresek.Közös orál vagy egy kis masszázst is kapsz!Helyem van.
Szopnék ma Bp. Hely van, ha szopatnál akkor írj, teljesen anoním is megoldhatjuk. 39 éves magas férfias vagyok
Üdv. Jelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 09. kedd 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 09. kedd 11:38

Törölt felhasználó (4637132)

Sziasztok. Feleségként tehetős szeretőmet keresem max 35 évesig. Kecskemét. Autód vibered legyen. Férjem tudtával keresek. Csak tuti jó pasi kell. Túlsúly,szakál,kisméret kizárt(18cm minimum) privát keress.
Bisex is lehetsz...hármas kapcsolatra!
Sziasztok. Feleségként tehetős szeretőmet keresem max 35 évesig. Kecskemét. Autód vibered legyen. Férjem tudtával keresek. Csak tuti jó pasi kell. Túlsúly,szakál,kisméret kizárt(18cm minimum) privát keress.
Nem független,nem kalandor férfiként hasonló helyzetben élő hölgy társasagát keresem Kecskemét-Kiskunfélegyháza és körzetéből hét közbeni-napközbeni szabadidőm kellemes eltöltéséhez
Nem független,nem kalandor férfiként hasonló helyzetben élő hölgy társasagát keresem Kecskemét-Kiskunfélegyháza és körzetéből hét közbeni-napközbeni szabadidőm kellemes eltöltéséhez
Sziasztok!
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány(ok) vagy pár személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Üdv Zoli
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány(ok) vagy pár személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Üdv Zoli
Sziasztok!Kíváncsi hetero urat srácot keresek aki megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Csak esténként érek rá.
Komolytalanok,ígérgetők NE írjanak!Fiatal igényes srác vagyok!Pestmegye!
Sziasztok ! Komoly megbízható kedves Szekszárdi vagy környéki 35-60 közti párral házaspárral hölggyel ismerkednék laza tartós diszkrét szexkapcsolatra találkozásokhoz. Részleteket privátba megbeszéljük.
Sziasztok! Ápolt, kedves párt keresnék minden jóra. Kor mellékes, hely nálam akár már ma este is ok a 11. kerületben.
Sziasztok.Hatvan környékén ismerkednék hölggyel,párral(hetero, max enyhe bi) diszkrét kapcsolatra lehetőleg hosszú távon.Kor alkat nem,de higiénia,intelligencia,ápoltság fontos.Privát üzenetet várok.
Kíváncsi hetero urat srácot keresek aki megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Csak esténként érek rá.
Holnap 14 órától Győrben vagy környékén valaki? 20 éves enyhén macis biszex srác vagyok, extrém, perverz dolgok is éredekelnek.Helyem nincs, de utazni tudok. Kor, nem, testalkat nem számít!
Szopnék ma Bp. Helyem van. 39 éves magas férfias vagyok. Csak komolyak
Sziasztok! Nyiregy környékéről telt molett nővel ismerkednék tartós diszkrétre