Nem független nagyfarkú pasit szopnék
Srácot keresek 30 évesig. Békéscsaba és környéke. Kezdő is lehet
Kedves pár titkos'diszkrét házibarátja lennék akár rendszeresen is.Fotóim vidim vannak fent.Írjatok nyugodtan.
Helló kedves érdeklődő
Szereted a SZEXET és volna kedved részt venni EGY AMATŐR SZEXPARIN és tényleg bevállalós vagy és korrekt!!
Lehetsz : Csaj, Hölgy de akár párként ki próbálnátok magatok egy ilyenen eseményen. Akkor itt a lehetőség Október 20 - 21 re a Somogy - megyei Siófok központjába
A fő lényeg légy Nyitott , Bevállalós akar új dolgokat ki próbálni ha érdekel Írj üzenetet
Szereted a SZEXET és volna kedved részt venni EGY AMATŐR SZEXPARIN és tényleg bevállalós vagy és korrekt!!
Lehetsz : Csaj, Hölgy de akár párként ki próbálnátok magatok egy ilyenen eseményen. Akkor itt a lehetőség Október 20 - 21 re a Somogy - megyei Siófok központjába
A fő lényeg légy Nyitott , Bevállalós akar új dolgokat ki próbálni ha érdekel Írj üzenetet
Bük 40 km-es körzetében keresnék, hosszútávú diszkrét kapcsolatot. Érdekelne olyan is aki erre a környékre jön üdülni,wellnessezni stb.!
Szia Pest megye merre?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2021. 09. 05. vasárnap 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 05. vasárnap 09:01

Diszkrét partnert keresek!Megismerkednék komoly megbízható hetero sráccal,úrral aki megnézné izgató szexi barátnőm amatőr szexfilmjét velem,csak közös maszti érdekel.Csak akkor írj ha tényleg van szabadidőd,helyem van!Pestmegye!Elérhetőséget írj!
Fiatal igényes srác vagyok!
Szopnék vagy kézzel fejnék valakit ma Bp. Hely van. Lakás glory hole is lehet 39 éves magas férfias vagyok
Diszkrét partnert keresek!Megismerkednék komoly megbízható hetero sráccal,úrral aki megnézné izgató szexi barátnőm amatőr szexfilmjét velem,csak közös maszti érdekel.Csak akkor írj ha tényleg van szabadidőd,helyem van!Pestmegye!Elérhetőséget írj!
Sziasztok! Nagy mérettel rendelkező fiatalos, ápolt, igényes férfiként keresek hasonló párt, lányt. Diszkréció, ápoltság, intelligencia alapfeltétel. Köszi előre is!
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
13 ker?
13 ker?
Sziasztok szèp napot !Bpi 45 ff vagyok ès ma estère keresek Bpi pàrt vagy csajszit.Egèsz este ràèrek.Sajnos helyem nincs :( .itt meg tudunk beszélni mindent vagy email vagy Viberen.
Sziasztok. A profilom alapján keresek férfit
Sziasztok! Fegyvernek /Törökszentmiklós környékèn elhanyagolt anyuci, feleség singli hölgy, aki esetleg vágyna egy jó nyalásra, vagy netalántán sexelne is!? De viszonzás nèlküli nyalásban is benne vagyok!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék Pest környékén.
30 éves vagyok, nős. Fontos a diszkréció és a szimpátia, utazni tudok, helyem nincs.
Kizárólag 1-2 alkalomra gondoltam mivel még nem próbáltam és nagyon érdekel minden formája (hetero alapokon). Adatlapom kitöltve.
Szép napot,
Ádám
Párhoz csatlakoznék Pest környékén.
30 éves vagyok, nős. Fontos a diszkréció és a szimpátia, utazni tudok, helyem nincs.
Kizárólag 1-2 alkalomra gondoltam mivel még nem próbáltam és nagyon érdekel minden formája (hetero alapokon). Adatlapom kitöltve.
Szép napot,
Ádám
Szimpátián alapuló, kötöttségektől mentes, szexpartnerem keresem, egy kedves hölgy személyében.
Az intenzívebb szexet kedvelem, a kontrasztot gyengédség és keménység között. Expresszív és találékony vagyok.
Az intenzívebb szexet kedvelem, a kontrasztot gyengédség és keménység között. Expresszív és találékony vagyok.

Sziasztok!Veszprém megyéből utazni tudó párt fogadnánk. Női bi nem probléma. Ma egész nap vagy péntek - szombat 5 után. Helyünk van. ( Alsóörs tartózkodunk ) privibe irjatok bátran! Szóló hölgyet is fogadunk.
Sziasztok
Debrecen és környékén keresek érett nőket akik ugyanúgy mint én nem azt kapják otthon amit szeretnének. Kedvelem a teltebb idomokat szóval a plusz kilók nem akadály
) diszkrét vagyok és Te is az légy. Akit érdekel írjon privát üzenet.
Debrecen és környékén keresek érett nőket akik ugyanúgy mint én nem azt kapják otthon amit szeretnének. Kedvelem a teltebb idomokat szóval a plusz kilók nem akadály

Sziasztok. A profilom alapján keresek férfit
Az ágyban elhanyagolt, érett hölgyet kényeztetnék. Budapest belváros! Helyem van. Írj!
Sziasztok! Akár már ma napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten és környékén. Igényes, normális pasi vagyok, az átlagosnál nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban pedig elérsz! Szép napot!