Mit is írhatnék? Úgy látom mindent leírtak előttem, a cím is jó. Szóval ha valakit érdekel én is itt vagyok. De az idén már csak ritkán. Tudjátok nem vagyok független. És csak félre akarok kefélni, kicsit vagy nagyon vagy sokszor kicsit vagy mitom' én. De advent van ajándék vásárlás gyerekek jönnek mennek sütünk főzünk, nincs túl sok idő félre baszni, ismerkedni de hátha akad valaki akivel már most elkezdjük aztán majd jövőre nagyokat kefélhetünk. Na ennyi idénre. Nyalom a lyukatokat csajok

Hölgyet szopatnék most budapesten a 18.kerületben vagy környékén.Puncit nyalni is szeretnék.
Szopnék Bp. Hely van lakás glory hole is 39 éves magas férfias vagyok, ha csak kivernéd előttem az is oké
Sziasztok! Holnap napközben találkoznék nőkkel, párokkal Dunakeszi és környékén.. Részleteket privátban itt vagy az agaskodo@citromail.hu -n.
Sziasztok olyan férfit vagy nőt keresek aki a 3 kerületben dolgozik ingatlan irodában! Hátha nejem kollégájával sikerülne beszélni és együtt beszervezni!
Normális ápolt férfiként keresek megbízható ápolt hölgyet! Diszkréció adott,és elvárt szimpátia fontos,ismerkedjünk levélben,lépjük meg a szinteket,hogy kialakuljon a kölcsönös bizalom,fontos,hogy nem egy alkalomra keresek partnert! Adjuk meg az esélyt adatlapom képeim vannak. Keress,írj szép napot!
Minél idősebb hölgyet szeretnék hosszasan orálisan kényeztetni.
Szexuálisan túl fűtött férfiként keresnék elhanyagolt lányokat, nőket, feleségeket akik igényelnék hosszú előjátékot, élvezést amit nem kapnak otthon meg. Bátran írj vágyaidról, éljük át együtt.budapest.
Helló hölgyek,csajszik
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Ma cumiznék Kecskeméten vagy környékén, előtte meg is masszírozlak. Férfiak párok jelentkezését várom!Helyem van!
Diszkrét Partnerkeresők!Sziasztok!Hetero puncimániás hokizást kedvelő urat srácot keresek akivel közösen hokiznánk volt barátnőm amatőr szexfilmjére,helyem van,vidékinek szállást is biztosítok.Csak korrekt valóban ráérő esti szabad idővel rendelkezők írjanak!PESTMEGYE!Fiatal igényes srác vagyok.Elérhetőséget írj!
Sziasztok. 45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok. Szívesen ismerkednék hölggyel. Kukkolás, maszti, web kamszex, fali, titkos kapcsolat.... írjátok.... meglássuk mi alakul... Nem vagyok független.
Sziasztok! Hétvégére keresünk férfit min 20/5 intim mérettel, fényképpel aki szereti a teltebb alkatot üzenetek privátban és kamusok kizárva.
Ma cumiznék Kecskeméten vagy környékén, előtte meg is masszírozlak. Férfiak párok jelentkezését várom!Helyem van!
Szombathely környékén valaki vagy főiskolás lányok ?
Sziasztok! Popsi szexet imádó lányt,nőt,asszonyt keresek ma estére Szigetszentmiklós környèkèről. Hölgyek! írjatok bátran! Nagyon szeretem kényeztetni a hátsó bejáratot,persze mellé a puncit is. Van tapasztalatom,ha idáig nem szeretted a popsis játékokat,én megmutatom,hogy milyen örömök rejlenek benne.Ha gondolod kamionomban is talizhatun, így a buvóhely is megoldott.
Budapesti,ápolt nem független pasi,hölgy partnerét keresi,kor alkat nem számit,adatlapomon mindent meg találsz,.
sziasztok hétköznap napközben Gyálon keresek partnert egy Nő személyében!(Nálad vagy buszomban...)

Holnap délelőtt esetleg unatkozó,hölgyet kényeztetnék!!!!

Budapest legjobb nyalásával és méretes farkammal kényeztetnék hölgyet,párok is érdekelnek(hetero).