Izgalmas random rövid találkozásra keresek jelenleg Hölgyet akár csak egy flörtre...csókra
Hali!
Örömmel nézném más párok szeretkezését miközben kényeztetem a farkam. Ha úgy adódna, nyitott vagyok bármilyen hetero tevékenységre.
30 éves átlagos testalkatú, kemény farkú, intelligens, ápolt férfi vagyok.
Bővebben az adatlapomon
Örömmel nézném más párok szeretkezését miközben kényeztetem a farkam. Ha úgy adódna, nyitott vagyok bármilyen hetero tevékenységre.
30 éves átlagos testalkatú, kemény farkú, intelligens, ápolt férfi vagyok.
Bővebben az adatlapomon
kimondottan szexcentrikus 60 fölötti hölgyet keresek!
Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!!
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!!
Diszkréten kezelő szex partnerem keresem.
Ha akarod csak szex más semmi.
Diszkrét vagyok, nem telefonálok senkire.
Gmail vagy Hangouts írogatással intézzük a talikat.
A talik vágyakkal teli és teljes kielégüléssel végződhetnek.
Ne legyél rest, írj, a többi alakul.
Üdv. Albert
Ha akarod csak szex más semmi.
Diszkrét vagyok, nem telefonálok senkire.
Gmail vagy Hangouts írogatással intézzük a talikat.
A talik vágyakkal teli és teljes kielégüléssel végződhetnek.
Ne legyél rest, írj, a többi alakul.
Üdv. Albert
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos,szolis, tetovált , diszkrét pasi vagyok! 174/74, zöld szem, kopasz! Hölgyet, hölgyeket, párt keresek hétköznap délelőtti találkozásra! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Győrből igényes, izmos,szolis, tetovált , diszkrét pasi vagyok! 174/74, zöld szem, kopasz! Hölgyet, hölgyeket, párt keresek hétköznap délelőtti találkozásra! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Salgótarján-Eger vonalon normális biszex/hetero kiváncsi férfias pasi aki ismerkedne? 21-es, 23-as útvonalak vonzáskörzetében valaki? Privát?
Sziasztok! Nőkkel, párokkal ismerkednék Budapest, Dunakeszi és környékén!
Részleteket privátba!
Részleteket privátba!
Hölgyhöz csatlakoznék Gyálon!

Sziasztok
Andris vagyok 36 éves nem független és a 4 kerületben lakom de a 14 kerben dolgozom.
Én egy titkos szenvedélyes nőt keresek akivel együtt tudok lenni titokban. Keresi a szenvedélyt a forróságot.
Számomra fontos a kommunikáció és hogy ne csak a sex a legyen a téma.
Ha érdekellek így első levél után ide írhatsz és mutatok képet.
Andris vagyok 36 éves nem független és a 4 kerületben lakom de a 14 kerben dolgozom.
Én egy titkos szenvedélyes nőt keresek akivel együtt tudok lenni titokban. Keresi a szenvedélyt a forróságot.
Számomra fontos a kommunikáció és hogy ne csak a sex a legyen a téma.
Ha érdekellek így első levél után ide írhatsz és mutatok képet.
Üdv!
Szentendrei szigetről keresek hölgy partnert,utitársat,(Szentendréig közlekedek)a párom tudtával,és beleegyezésével.
Hetero alapon,szimpatikus párok is szóba jöhetnek.
Szentendrei szigetről keresek hölgy partnert,utitársat,(Szentendréig közlekedek)a párom tudtával,és beleegyezésével.
Hetero alapon,szimpatikus párok is szóba jöhetnek.
Bpesti ápolt nem független pasi kevés szabadidővel hölgy partnerét keresi.
Engem érdekelne ha még aktuális beszéljünk privátba
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2021. 11. 14. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 14. vasárnap 14:07

Sziasztok!Puncimániás HETERO urat srácot keresek akivel közösen élvezkedhetnénk gyönyörű barátnőm amatőr szexvideójára.Csak komolyak írjanak akik valóban akarnak is talizni!Helyem van.PESTMEGYE!
Fiatal igényes srác vagyok,csak esténként érek rá!A DISZKRÉCIÓ garantált!
Fiatal igényes srác vagyok,csak esténként érek rá!A DISZKRÉCIÓ garantált!
Sziasztok ! Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru környékéről keresek valakit egy finom cumira ! Jászfényszarun van helyem ! Ne okozzon gondot,hogy ide kell jönnöd...
Sziasztok szinpatikus pasit keresünk 35 évesig Győr környékén csak is hetero alapon a hölgytag részére.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!Valóban többest kedvelő,igényes,jóképűnek mondott,nagy intimű (22/6cm) srácként Budapest és Pest megyében párokhoz,Nőhöz csatlakoznék!Igényesség alap feltétel és csak hetero alapon!
Budapesten valaki talizna?
Szia, én benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 16. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 16. péntek 10:55
Törölt felhasználó (356456)

Én egy Esztergomi srác vagyok gyakran vagyok Bp-is. 20éves vékony kékszemü szőkeheju. Lányoka párokat és bi férfiakat keresek. hely szükséges. kor nem számit egyik kategóriában sem 18-60. sancee17@citromail.hu
60 fölötti hölgyet kényeztetnék!
Nagyon igényes párral találkoznék Sárvár sp hotel!