Szia! Lányt hölgyet keresek Békéscsabán
Jó estét.
Szórakoztatni és élvezetekkel teli pillanatokat
szeretnék nyújtani hölgyek részére.
Akár tartósan.
Az ország másik felère utazni nem fogok.
Ha lehet közel legyen hozzám és akkor sűrübben okozhat ok
kellemes élvezeteket is.
“Aki nem mer az nem nyer.”
Merjen írni nekem.
Köszönöm a figyelmet.
Üdvözlettel: Albert
Szórakoztatni és élvezetekkel teli pillanatokat
szeretnék nyújtani hölgyek részére.
Akár tartósan.
Az ország másik felère utazni nem fogok.
Ha lehet közel legyen hozzám és akkor sűrübben okozhat ok
kellemes élvezeteket is.
“Aki nem mer az nem nyer.”
Merjen írni nekem.
Köszönöm a figyelmet.
Üdvözlettel: Albert
Sziasztok Csütörtök estère keresek Bpi pàrt,csajszit egèsz esti kikapcsolódásra,helyem sajnos nincs.

Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
Sziasztok szexelni szeretnék nőket lányokat párok jelentkezését varom. Utazni tudok helyem sajnos nincs Szolnok és környéke jöhet szoba. Varom leveleket aki pasit keres.
Sziasztok.Tamás vagyok,44 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral....titkos kapcsi,szex,kukkolás,ami alakul....irjatok
Sziasztok!
Budapest és környékén keresnék elhanyagolt Hölgyet,aki szereti az érzéki szeretkezést és a hosszan tartó punci nyalást.Ápoltság diszkréció adott és elvárt.
Budapest és környékén keresnék elhanyagolt Hölgyet,aki szereti az érzéki szeretkezést és a hosszan tartó punci nyalást.Ápoltság diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok szívesen ismerkednék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Nógrád megyében vagy Budapesten keresek titkos szeretőt 35+ hölgy személyében! smile
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Érzéki masszázsban is jó vagyok.
Elsősorben 4-14-15 kerületben keresek egy nő személyében egy kis titkos kapcsolatot, távolabb is szóba jöhet. Rendszeres találkozásokr gondoltam
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Szia kedves! Ha te is tartosabb szexkapcsolatot keresel, lehet egymást keresük. Szegedi kissé molett hölgyet keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Többit privátba megbeszéljük.
Diszkréten nálam. A profil alapján.
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Érzéki masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok, Újpesten vagy a környékén keresek szeretőt egy nő vagy pár személyében hetero alapon. Írj egy elérhetőséget és ismerkedjünk

Nem független nagyfarkú pasit szopnék
Srácot keresek 30 évesig. Békéscsaba és környéke. Kezdő is lehet