Győrben nyalnék
Szeretnék puncit nyelvel újjal kényeztetni , ahogy a hölgy kívánja!
Szeretnék puncit nyelvel újjal kényeztetni , ahogy a hölgy kívánja!
Eger-Salgótarján-Hatvan Gyöngyös környékéről normális, férfias biszex pasi? Privát üzenetben írj!
Nagyobb mérettel pesten srác aki haverkodna? esetleg vastag farokkal valaki aki szeret nudizni és ma benne lenne egy közös nudiban?
Sziasztok.Hölgyet keresek estére Hajdú-Bihar ,hely van
Sziasztok!Ma délutánra keresek bi pasit vagy párt.Uni/passzív vagyok,helyem van Veszprémben!!
Ma Zalakaroson vagyunk.ismerkednénk párral,esetleg normális pasival!
56 éves pár.
56 éves pár.
Hölgyet kenyeztetnék diszkréten, kor nem számít
Sziasztok, Újpesti nem függetlenként házasként keresek egy hölgyet titkos kalandra viszonyra. A diszkréció adott és elvárt
Napközben találkozásra van lehetőségem. Írj privátot elérhetőséggel

Sziasztok ! Diszkrét párhoz házaspárhoz hölgyhöz csatlakoznék Szekszárdon és környékén ma estére kellemes közös kényeztetésre tabuk és gátlások nélkül. Ha szeretnél és van kedved talizni akkor írj privit.
Diszkrét, nem független ápolt bi pasiként keresek partnert/partnereket napközbeni találkozáshoz. Utazni tudok 100 km belül. Érzéki kalandok érdekelnek, kölcsönös maszturbáció majd esetleg tovább is léphetünk. Párokkal is ismerkedem bi vágyakkal kölcsönös szimpátia és megbeszélés után
Idősebb hölgyet kényeztetnék
Szopni szeretnék helyem van. Lakás glory hole is mehet de nem feltétel. Van műpuncim is amit használhatsz. 39 éves magas férfias vagyok. Ha csak kivernéd előttem az is érdekel
Napkozben szivesen talalkoznek lannyal, parral Budapesten. Tapasztalatom van boven! Irjatok batran!
Sziasztok.
Holnap délelött hölgy vagy pár, Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről? Normális találka helyem is lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Csak aki, akik komolyan gondolják.
Holnap délelött hölgy vagy pár, Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről? Normális találka helyem is lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Csak aki, akik komolyan gondolják.
Sziasztok! Debrecen környékéről van lány/nő számomra?
Adatlapunk szerinti páros négy kézzel, két szájjal, puncival és farokkal kényeztetné azt a biszexuális hölgyet/lányt, (esetleg lánypárost) aki Egerben meglátogatna minket. Kor, testalkat másodlagos. - CSAK LÁNY / LÁNYOK !
blacksunrise32@gmail.com
blacksunrise32@gmail.com
Szép napot.
Elhanyagolt feleséggel ismerkednék.
Az el hanyagolt “cipő” is ragyog,ha rendszeresen kefélik.
Elhanyagolt feleséggel ismerkednék.
Az el hanyagolt “cipő” is ragyog,ha rendszeresen kefélik.
Sziasztok!
Ma délelőtti, fél10-10 óra körülre keresek egy szimpatikus debreceni párt egy bemutatkozós találkára.
Én egy nyíregyházi, megbízható, ápolt, valóban sportos srác vagyok!
Van fotóm, videóm az oldalon, a címem intimbeszelgetes@gmail.com, akár oda is írhattok.
Várok egy fotót, illetve egy rövid bemutatkozást.
Legyen szép napotok!
Ma délelőtti, fél10-10 óra körülre keresek egy szimpatikus debreceni párt egy bemutatkozós találkára.
Én egy nyíregyházi, megbízható, ápolt, valóban sportos srác vagyok!
Van fotóm, videóm az oldalon, a címem intimbeszelgetes@gmail.com, akár oda is írhattok.
Várok egy fotót, illetve egy rövid bemutatkozást.
Legyen szép napotok!
Sziasztok! Nagykanizsai vagy Nagykanizsa környéki hölgyekkel (a nő örömét előnyben részesítő, kényeztetni szerető srác vagyok), párokkal diszkréten ismerkednék, randiznék most hétvégén a péntek du.-tól vasárnap délutánig tartó időszakban. Alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott, nem kezdő, szenvedélyes, normális, jóképű, sportos, ápolt, megbízható magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Szimpátia esetén akár hosszútávra is. Helyem van, utazás Nagykanizsa közvetlen környékén megoldható.
Olyan pasit keresek akit kedvemre szophatok, fejhetek, ha csak kivernéd előttem vagy műpuncimat használnád az is érdekel. 39 éves magas férfias vagyok. Helyem van. Bp