Sziasztok, Heves megyei hölgyet keresek, korhatár nélkül..Titkos kapcsira, hosszabb távra.Nem vagyok független, neked sem kell annak lenned...Éljük ki vágyainkat

Diszkrét, nem független ápolt bi pasiként keresek partnert/partnereket napközbeni találkozáshoz. Utazni tudok 100 km belül. Érzéki kalandok érdekelnek, kölcsönös maszturbáció majd esetleg tovább is léphetünk. Párokkal is ismerkedem bi vágyakkal kölcsönös szimpátia és megbeszélés után
Olyan pasit keresek akit kedvemre szophatok, fejhetek, ha csak kivernéd előttem vagy műpuncimat használnád az is érdekel. 39 éves magas férfias vagyok. Helyem van. Bp
Sziasztok, Újpestiként és házasként keresek egy titkos viszonyt, amennyiben nyitott vagy-rá ismerkedjünk írj rám elérhetőséggel

Ha diszkrét titkos találkozóra vágysz akkor írj!Hetero urat,fiút keresek aki megnézne volt barátnőm amatőr szexfilmjét,benne volna egy közös hokiban.Helyem van.Pestmegye!CSAK KOMOLYAK írjanak elérhetőséggel!
PESTMEGYE.
PESTMEGYE.
Nagykanizsán keresem patnerem nő személyében.
Sziasztok Székesfehérváron
2021. 06.11. re
Keresnék egy olyan Csaj vagy esetleg Nőt, vagy Párt akinek a női tagja imádja ha hosszan kinyalják a punciját!!!
Előny ha csupasz a punci
2021. 06.11. re
Keresnék egy olyan Csaj vagy esetleg Nőt, vagy Párt akinek a női tagja imádja ha hosszan kinyalják a punciját!!!
Előny ha csupasz a punci

Sziasztok. Ma Székesfehérvár környékén valaki?
Sziasztok!Nem függetlenn de diszkrét HETERO fiút,urat keresek közös hokizáshoz,helyem van,írj ha megnéznéd volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Elérhetőséget kérek mert nem tudok itt vissza írni!Melegek kérem ne írjanak!Pestmegye!
Sziasztok!
A mai napon Debrecenben leszek, ahol szívesen összefutnék egy szimpátia találkozóra egy kedves párral. smile Délelőtt 10 órára bárhol ott tudok lenni.
Én egy nyíregyházi, megbízható, valóban sportos, intelligensnek tartott férfi vagyok, szívesen veszem, ha felvesszük a kapcsolatot vagy itt, de írhattok az intimbeszelgetes@gmail.com címre is.
Legyen szép napotok!
A mai napon Debrecenben leszek, ahol szívesen összefutnék egy szimpátia találkozóra egy kedves párral. smile Délelőtt 10 órára bárhol ott tudok lenni.
Én egy nyíregyházi, megbízható, valóban sportos, intelligensnek tartott férfi vagyok, szívesen veszem, ha felvesszük a kapcsolatot vagy itt, de írhattok az intimbeszelgetes@gmail.com címre is.
Legyen szép napotok!
Sziasztok! Zalaegerszegen keresem állandó szexpartnerem aki 40+ és hellyel rendelkezik
Sziasztok!
Holnap, az pénteken napközben szívesen találkoznék egy inteligens párarral vagy lánnyal Budapesten!
Én egy 40-es, hetero, nem független Budapesti pasi vagyok!
Várom hetero párok, vagy lányok jelentkezését üzenetben.
Holnap, az pénteken napközben szívesen találkoznék egy inteligens párarral vagy lánnyal Budapesten!
Én egy 40-es, hetero, nem független Budapesti pasi vagyok!
Várom hetero párok, vagy lányok jelentkezését üzenetben.
Mára Olyan pasit keresek akit kedvemre szophatok, fejhetek, ha csak kivernéd előttem vagy műpuncimat használnád az is érdekel. 39 éves magas férfias vagyok. Helyem van. Bp
Napkozben raero lanyt vagy part keresek Budapesten. Szivesen maszturbalnek valaki elott ugy hogy nezi, de akar dugatnam is magam straponnal, vagy parok eseten a ferfi taggal. Szolo sracok nem erdekelnek
Olyan pasit keresek akit kedvemre szophatok, fejhetek, ha csak kivernéd előttem vagy műpuncimat használnád az is érdekel. 39 éves magas férfias vagyok. Helyem van. Bp
Méret lényegtelen. Kezdő is lehetsz. Sok gecid legyen. Békéscsaba és környéke
Sziasztok. Szegeden és környékén keresek párokat, vagy nőt...., nagy elvárásom nincs csak az ápoltság és igényesség amit én is adok. Anyagiaktól mentesen keresek kölcsönös örömökre valakit vagy valakiket. Én egy 22éves fiatal igényes normális srác vagyok. Ha érdekellek akkor kérlek írj a patrikjn60@gmail.com ra!
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek ,igérgetők,elfoglaltak NE írjanak!
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek ,igérgetők,elfoglaltak NE írjanak!
Ma napkozben lany vagy par elott szivesen masztiznek, igeny eseten termeszetesen barmire nyitottan! Irjatok batran!