Törölt felhasználó (1210102)

Napközben szopnék a 11 ker.-ben. Hely van.
Békéscsaba és környéke
Napkozben atugranek lanyhoz parhoz. Akar csak masztiznek valaki elott, de persze barmire nyitott vagyok igeny eseten. Szolo sracok kerlek ne!
Böködi Mai napon Masszázst adnék Pároknak,külön férfiaknak vagy amit szeretnétek, de házibarátként is csatlakoznék. Kecskeméten kulturált helyem van.
Napközben szopnék a 11 ker.-ben. Hely van.
Sziasztok
Nős ápólt diszkrét pasi vagyok.Keresek most csütörtökre pasit de pár is lehet akinél lehet meztelenkedni szeretne szeretkezni szopatni megdugni.15 órátol ráérnék.Budapest vagy Pestmegye.Írj priviben.
Nős ápólt diszkrét pasi vagyok.Keresek most csütörtökre pasit de pár is lehet akinél lehet meztelenkedni szeretne szeretkezni szopatni megdugni.15 órátol ráérnék.Budapest vagy Pestmegye.Írj priviben.
Sziasztok! Kedd, szerda hölgy pár? Esztergomba és kkr
Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölgyel....legyen ápolt...titkos kapcsolat céljábol...nem baj ha nem független...én sem vagyok az.irjatok...
Sziasztok
Gábor Imre vagyok 53 éves
Pünkösdi hétvégét a Balatonendréden töltöm a családommal!!! De mivel a párom nem igen kívánja a szexet mostanság ezért keresnék alternatív Alkalmi szexpartnereket!
/ Szingli nőt és Párok jelentkezését várom/
Rólam amit tudni kell :
Vékony, Sportos alkatom van!
178 cm magas 78kg 18cm farkam
Imádom a szexet, imádok nyalni!
Szeretek csókolózni közben! Kedvelem ha a csaj szeret mély torkozni de " nem kötelező "
Ezért olyan Szingli vagy esetleg Párt keres akik Igazi Szexcentrikusnak vallják magukat!!!
És ha felkeltetem az érdeklődésüket írjátok kérlek
Gábor Imre vagyok 53 éves
Pünkösdi hétvégét a Balatonendréden töltöm a családommal!!! De mivel a párom nem igen kívánja a szexet mostanság ezért keresnék alternatív Alkalmi szexpartnereket!
/ Szingli nőt és Párok jelentkezését várom/
Rólam amit tudni kell :
Vékony, Sportos alkatom van!
178 cm magas 78kg 18cm farkam
Imádom a szexet, imádok nyalni!
Szeretek csókolózni közben! Kedvelem ha a csaj szeret mély torkozni de " nem kötelező "
Ezért olyan Szingli vagy esetleg Párt keres akik Igazi Szexcentrikusnak vallják magukat!!!
És ha felkeltetem az érdeklődésüket írjátok kérlek
Sziasztok
Sziasztok. Szegeden és környékén keresek párokat, lányokat, nagy elvárásom nincs csak az ápoltság és igényesség amit én is adok. Anyagiaktól mentesen keresek kölcsönös örömökre valakit vagy valakiket. Én egy 22éves fiatal igényes normális srác vagyok. Ha érdekellek akkor kérlek írj a patrikjn60@gmail.com ra!
Kölcsönös diszkrécióval.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 15. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 15. szombat 12:26
Törölt felhasználó (1210102)

Napközben szopok a 11 ker.-ben. Hely van.
Aki Budapesten szopatna az írjon, helyem van ha csak kiverni szeretnéd előttem vagy, hogy fejjelek meg az is oké.
Hetkoznap raero bi part vagy kicsit perverz lanyt keresek. Paroknal elsosorban bi harmasra melynek kereteben szivesen kenyeztetnem a paros mindket tagjat oralisan, igeny eseten akar dughato is vagyok. Lanyoknal: olyan lanyt keresek akit izgat egy ferfi proszata izgatasa, maszirozasa. Tapasztalatom van!
Megismerkednék olyan hetero,nős úrral akit izgatna ha egy igényes fiatal ápolt srác orálisan kényeztetne miközben megnézi volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Viszonzást nem várok,helyem van!Pestmegyei vagyok.Diszkréció garantált!
Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölgyel....legyen ápolt...titkos kapcsolat céljábol...nem baj ha nem független...én sem vagyok az.irjatok...
Napközben szopok a 11 ker.-ben. Hely van.
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn akik egy kis kalandra vágynak! Helyem nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Adni vagy kapni?
(Ez egy válasz johaver.BP üzenetére (2021. 04. 30. péntek 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 30. péntek 23:03

pesten srác pasi, valaki szereti a cumkontrollt? kit izgat ez?
Olyan pasit keresek akit időnként szophatnék, diszkrét titkos szexkapcsolat. Ha anoním szeretnéd maszkban is csinálhatjuk. Játékszereimmel is kényeztetlek ha akarod. Flash light, vibrációs pénisz maszírozó