Olyan pasit keresek aki szereti ha szopják, fejik, kényeztetik. Helyem van Bp. 39 éves magas férfias vagyok. Ha csak kivernéd előttem az is érdekel.
No az nincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 28. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 13:07
Törölt felhasználó (4570762)

Sziasztok! Jászberény vagy környékén hölgy?
Biszex, kíváncsi hetero férfias srác, férfi keresgél itt Salgótarján-Eger-Hatvan és vonzáskörzetéből! Írj privát üzenetet!
Hölgy partnerem keresném akár titkos viszonyra is. Én független, sportos, diszkrét, Vecsésen élő ffi vagyok, utazni tudok de helyem is van.
Keresek egy maximálisan diszkrét hetero urat srácot aki szívesen hokizna barátnőm amatőr szexfilmjére,puncimániás légy ez fontos!Helyem van Pestmegyében,esténként érek rá.Elérhetőséget írj kérlek!
Sziasztok.
Fehérváron keresek diszkrét, tartós kapcsolatra hölgyet.
49 éves Ffi vagyok. A találka hely is megoldható ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Elérhetőségem publikus.
Fehérváron keresek diszkrét, tartós kapcsolatra hölgyet.
49 éves Ffi vagyok. A találka hely is megoldható ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Elérhetőségem publikus.
Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni ! Helyem van ami igényes. Lehetsz autós , kamionos , de motoros is !
Sziasztok ! Ma délután Szekszárdon és környékén párral házaspárral találkoznék diszkrét együttlélre mindenki örömére kényeztetésére. Ápolt potens férfi vagyok és mindenre nyitott akik taliznának azoknak várom üzenetét !
Sziasztok, 25 éves srácként közelednék párhoz. Érettebb korosztály is érdekel. Nagy cicik előnyben.
Én 183 magas 93 kg srác vagyok, de természetesen privátban osztok fotót magamról még. Utazni tudok.
Esztergom- Budapest- Komarom vonal.
Szeretem a teltebb alkatot. Hetero alapon keresek, kerlek privatban!
Én 183 magas 93 kg srác vagyok, de természetesen privátban osztok fotót magamról még. Utazni tudok.
Esztergom- Budapest- Komarom vonal.
Szeretem a teltebb alkatot. Hetero alapon keresek, kerlek privatban!
Tantra masszázs hölgyek részére.
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu

Sziasztok! Jászberény vagy környékén hölgy?
holnap kb 9:30-11:00 szopnék Lajosmizsén, helyem van
LENYELEM

LENYELEM

Duci hölgyhöz keresek jelentkezőt 3as vagy 4es Szerda vagy Csütörtök délutánra. Pasi - Lány - Pár személyében. A hölgy duci 40-es.
Csak komoly jelentkezőket varok telefonszám féltüntetésével. Vác
Csak komoly jelentkezőket varok telefonszám féltüntetésével. Vác
Pár házibarátja lennék diszkréten. Illetve magányos hőlgy elhanyagolt anyukát keresek testi és lelki kényeztetés hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Pár illetve magányos hőlgy partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számít. Hosszú távon.
Sziasztok! Gyöngyös környékéről ismerkednék,fiatal fiúval esetleg idősebb párral, hölggyel
Dupla behatolàsra, szendvics szexre keressek hölgyet,pàrt!! Irj privàtot!
Dunaújváros és környékén hölgyet , fiatal lányt, párt keresek!
Sziaztok! Augusztusra keresek nőt/párt, akik benne lennének pár napos vitorlázásban, jó hangulatban.
Sziasztok ! Nagykanizsán és környékén lány, fiú vagy pár szexpartnert keresek minden jóra. Helyem van.