Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!
pesten srác pasi, valaki szereti a cumkontrollt? kit izgat ez?
Sziasztok! Lenne most hölgy aki nálam töltené az éjszakát? Bp 20 ker helyem van reggel 5-6 így! Kor alkat mellékes! Sziasztok!
Sziasztok!
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!
27 éves kék szemű világos barna hajú srácként keresek lányokat / párokat
22cm és jó vastag a farkam.
helyem van. de utazni is tudok Bp +100km. !
viber esetleg email ? skype?
nagytamas9405@citromail.hu
vibert privátban adom meg.
22cm és jó vastag a farkam.
helyem van. de utazni is tudok Bp +100km. !
viber esetleg email ? skype?
nagytamas9405@citromail.hu
vibert privátban adom meg.
Sziasztok. 40 éves férfiként hölgyet, párt keresek csütörtökre, napközbeni talàlkozóra Veszprém és környékén. Telt alkatúak jelentkezését is vàrom.
Hali. Nem függetlenként ismerkednék nőkkel diszkrét szexkapcsolatra. Tolnából baranyából!
Sziasztok,
Nem függetlenként keresem titkos viszonyom. Napközbeni találkozáshoz. Szinte mindig meg tudom odani a munkámból kifolyólag, hogy együtt tudjunk lenni. Ha érdekel akkor írj levelet elérhetőséggel.
üdv:
Nem függetlenként keresem titkos viszonyom. Napközbeni találkozáshoz. Szinte mindig meg tudom odani a munkámból kifolyólag, hogy együtt tudjunk lenni. Ha érdekel akkor írj levelet elérhetőséggel.
üdv:
Sziasztok! Somogy megyéből ismerkednék diszkréten párral, lánnyal.Többit privátban.Köszönöm!
Hétvégére keresem hölgy partnerem autós vagy egyéb kalandra!(tolnamegye és környékén)

Bèkès megyèben párral,hölgyel ismerkednèk.diszkrèció adott
Elhanyagolt háziasszonyok is írhatnak

Elhanyagolt háziasszonyok is írhatnak

Napkozben talakoznek olyan lannyal, akit vonz, vagy akar tapasztalata is van prosztata masszazsban, prosztata izgatasban. Hatalmas orgazmusom tud lenni akar a peniszem erintese nelkul is. Ha kicsit is vonz, izgat nem baj ha kezdo vagy irj es talalkozzunk! Sajnos helyem nincs! Szep napot!
40 éves férfias pasi vagyok szopnék Budapesten helyem van
Sziasztok!Partnert keresek Pár vagy Hölgy személyében!
Én egy nagy méretű 30-as igényes pasi vagyok napközbeni szabadidővel.Olyan Hölgy vagy Pár levelét várom aki valóban tudja mit akar!
Én egy nagy méretű 30-as igényes pasi vagyok napközbeni szabadidővel.Olyan Hölgy vagy Pár levelét várom aki valóban tudja mit akar!
szopatnek ma pasit helyem van
Kíváncsi hetero fiút urat kényeztetnék orálisan miközben nézi volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Viszonzást nem várok,helyem van,igényes ápolt srác vagyok.Elérhetőséget írj!Köszönöm!(mobil,mail cím)Pestmegyei vagyok:
Ma este Kecskeméten,a szabadba leszek akit érdekel írjon privátba.