Sziasztok!
Pèntek este pàrhoz csatlakoznèk,hölgy örömère.
Nyìregyhàza ès vonzàskörzete.
Pèntek este pàrhoz csatlakoznèk,hölgy örömère.
Nyìregyhàza ès vonzàskörzete.
Jövő héten délelőtt?
Sziasztok!
Keresek olyan Budapesti párokat ,akiket kifejezetten izgat egy néző szex közben.
Vagy ha bátrabbak vagytok szeressétek a hármast ebben a felállásban HETERO alapon!
Férfias, hosszú hajú,borostás pasi vagyok és sportos a testalkatom. 183/83/ 18-19cm-))
Van párom és nem azért keresek ilyen kapcsolatot mert másképpen nem jutok nőhöz.
lorenzo6905@freemail.hu
Akár nálam, csütörtök és péntek este.
Keresek olyan Budapesti párokat ,akiket kifejezetten izgat egy néző szex közben.
Vagy ha bátrabbak vagytok szeressétek a hármast ebben a felállásban HETERO alapon!
Férfias, hosszú hajú,borostás pasi vagyok és sportos a testalkatom. 183/83/ 18-19cm-))
Van párom és nem azért keresek ilyen kapcsolatot mert másképpen nem jutok nőhöz.
lorenzo6905@freemail.hu
Akár nálam, csütörtök és péntek este.
Szép napot Ngykáta ill Szolnok Környéken vagy közelben keresek Hölgyet vagy párt minden jóra privat lével é diszkréció fontos köszönöm
Aki glory hole névtelenül arctalanul diszkréten szopatna az írjon lakás glory hole Bp. Hely van. Csak komolyak
Sziasztok!Most valaki?

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék párral, kizárólag a lány tag örömének fokozására. Megbízható, diszkrét, valóban sportos testalkatú srác vagyok. A perverz és beteg dolgok távol állnak tőlem. Tapasztalatlan vagyok a többes szex terén, de nagyon kíváncsi. Általában a napközbeni időpontok lennének a legalkalmasabbak egy találkozóra. A címem: intimbeszelgetes@gmail.com
Köszönöm, hogy elolvastad!
Szívesen ismerkednék párral, kizárólag a lány tag örömének fokozására. Megbízható, diszkrét, valóban sportos testalkatú srác vagyok. A perverz és beteg dolgok távol állnak tőlem. Tapasztalatlan vagyok a többes szex terén, de nagyon kíváncsi. Általában a napközbeni időpontok lennének a legalkalmasabbak egy találkozóra. A címem: intimbeszelgetes@gmail.com
Köszönöm, hogy elolvastad!
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért szopni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Péntek délelőt Tatabányai nő? Helyem van de csak rövid időre
Sziasztok!Ma este valaki?

Molett hölgyet keresek (akár párral) popsi szexre! Írj privát üzenetben!
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Sziasztok!
Pèntek este pàrokhoz csatlakoznèk hölgy örömère.
Pèntek este pàrokhoz csatlakoznèk hölgy örömère.
Nagyon igényes sportos pasi keres lányt vagy párt Ma estére! Budapest-Siófok között!
Holnap az az csütörtökön kora raeggeli órákban. Olyan 6-óra körül... Nógrádban valaki leápolná a farkam kocsiban ? Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény , Ludányhalászi , Salgótarján vonalon !
Sziasztok,
Budapesten hölgy vagy pár Hetero alapon a mai napon?
Budapesten hölgy vagy pár Hetero alapon a mai napon?
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Sziasztok Pápán esetleg lenne valaki egy ápolt sportos bi srácnak? Szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik!
Miért nincs itt nő akivel lehet ismerkedni?
Kiváncsi lennék. Vagy csak nézelődnek végül választanak és úgy írnak?
Kiváncsi lennék. Vagy csak nézelődnek végül választanak és úgy írnak?

Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!