Remélem, sikerrel jársz! Jó a szöveg!

Sziasztok!
Holnap délután szívesen kukkolnék párokat, lányokat kamerán vagy Pest és Fejér megyében élőben!!! Te is megnézhetsz!! 39 éves pasi vagyok!
Holnap délután szívesen kukkolnék párokat, lányokat kamerán vagy Pest és Fejér megyében élőben!!! Te is megnézhetsz!! 39 éves pasi vagyok!
Hetkoznap napkozben(akar ma is) talalkoznek Holgyekke parokkal, akar bi alapon is.
Sziasztok.
Szombaton 10.03 estére keresünk Bp-i partnerehez korba, alkatba hozzánk hasonló párt, szóló hölgyet, mi dohányzunk, pontosan iqost szívunk.Akit érdekel privátba a többit megbeszéljük.
Szombaton 10.03 estére keresünk Bp-i partnerehez korba, alkatba hozzánk hasonló párt, szóló hölgyet, mi dohányzunk, pontosan iqost szívunk.Akit érdekel privátba a többit megbeszéljük.
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség, aki férfi partnerével boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------. aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait ------ aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Üdv! Diszkrét férfias, biszex, kíváncsi hetero srác, aki nem tolakodó lenne, aki nyitott lenne kalandos élvezkedésre?
Eger-Salgótarján-Hatvan-Ózd-Gyöngyös vonzáskörzete??? Írj privát üzenetet!
Eger-Salgótarján-Hatvan-Ózd-Gyöngyös vonzáskörzete??? Írj privát üzenetet!

Mai nap valakinek lenne kedve Kecskeméten szopatni,párokat is várok előtte egy kis masszázshoz jelentkezzen diszkréció adott.Igényes szép lakás van!
Sziasztok kedves Goldengate tagok Fel szeretném hívni a figyelmeteket!!!
Olyan lányok, hölgyek és párok Jelentkezését várom üzenetben. Akik boldogan kipróbálnák magukat egy amatőr szintű Swinger és Gangbang partiban!!!
Ami fontos a szexben legyél nagyon nyitott Szexcentrikus!!!
FONTOS szóló PASIKAT sajnos e rendezvényre nem keresünk!!!
Ha a partira jelentkeznél Ami OKTÓBER 16. án lesz a Somogy megyei Siófokon!!!
Nincs más dolgod mint írj nekem egy levelet. És a többi információt Privátba meg beszéljük
Olyan lányok, hölgyek és párok Jelentkezését várom üzenetben. Akik boldogan kipróbálnák magukat egy amatőr szintű Swinger és Gangbang partiban!!!
Ami fontos a szexben legyél nagyon nyitott Szexcentrikus!!!
FONTOS szóló PASIKAT sajnos e rendezvényre nem keresünk!!!
Ha a partira jelentkeznél Ami OKTÓBER 16. án lesz a Somogy megyei Siófokon!!!
Nincs más dolgod mint írj nekem egy levelet. És a többi információt Privátba meg beszéljük

Szop(at)nék Nógrádban,korán reggel autóban !
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig vagy dugható is vagyok.
Érett, nagy fenekű barátnőt keresek tartós laza kapcsolatra aki élvezi ha sűrűn kinyalják.
Sziasztok !
Diszkrét szexpartnert keresek jövő hétvégi (Szombat , Vasárnap ) esti találkozáshoz Szekszárdon és környékén párt házaspárt de nyitott vagyok minden jóra. Ha szívesen taliznál írj privát üzit és megbeszéljük. Köszi !
Diszkrét szexpartnert keresek jövő hétvégi (Szombat , Vasárnap ) esti találkozáshoz Szekszárdon és környékén párt házaspárt de nyitott vagyok minden jóra. Ha szívesen taliznál írj privát üzit és megbeszéljük. Köszi !
Debrecenben és max 50 km-es körzetben, férfiakat vagy párokat keresek, mindenki örömére.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Budapesten keresek olyan hölgye párt akit nem zavar a nagy méretem .
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Kedves Hölgyeim, vasárnap estig Siófok és Veszprém környékén érzéki kényeztető masszázst ajánlok. Gyakorlott masszőr vagyok, privátban keressetek.
Győr és kőrnyékén hőlgyet keresek aki ki van éhezve s pasit partnert keres magának... Kor alkat nem számít...
Sziasztok !
Ma késő estére diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon minden jóra. Keress privát .
Ma késő estére diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon minden jóra. Keress privát .
Sziasztok!
Jövő héten szerdán szívesen ismerkednék, találkoznék egy szimpatikus párral Debrecenben és környékén a napközbeni órákban.
Részemről a megbízhatóság, az igényesség és a diszkréció maximálisan adott!
Vágyam, hogy megéljek egy hármas szeretkezés!
Lépjük meg együtt, amiről sokan csak álmodoznak és töltsünk el együtt pár órát, amire egész életünkben emlékeznénk!
Jövő héten szerdán szívesen ismerkednék, találkoznék egy szimpatikus párral Debrecenben és környékén a napközbeni órákban.
Részemről a megbízhatóság, az igényesség és a diszkréció maximálisan adott!
Vágyam, hogy megéljek egy hármas szeretkezés!
Lépjük meg együtt, amiről sokan csak álmodoznak és töltsünk el együtt pár órát, amire egész életünkben emlékeznénk!
Sziasztok!
Szeretőmet keresem, egy ápolt, diszkrét szeximádó hölgy személyében.
Ápolt, izmos, 30as, életvidám mindig kanos férfi vagyok smile
Írj bátran
Email: kicsikrisz772@freemail.hu
Szeretőmet keresem, egy ápolt, diszkrét szeximádó hölgy személyében.
Ápolt, izmos, 30as, életvidám mindig kanos férfi vagyok smile
Írj bátran
Email: kicsikrisz772@freemail.hu