Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség, aki férfi partnerével boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait ------ aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Eger és/vagy környéke, 40-es 50-es férfias bi aktív pasi létezik? Kérlek olvass adatlapot.
Sziasztok!
45 éves jóképű,igényes,intelligens diszkrét pasi
lányt,nőt,érett asszonyt szopatna akár párja,férje előtt!
Imádok szopatni! Veszprém megye+50km. bartalusrol@freemail.hu
45 éves jóképű,igényes,intelligens diszkrét pasi
lányt,nőt,érett asszonyt szopatna akár párja,férje előtt!
Imádok szopatni! Veszprém megye+50km. bartalusrol@freemail.hu
Sziasztok ma estére keresek, Bp-i pár, hölgyet, csajszit. Este 20 órától egész este ráérek.
13 kerben ma egy orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) pasi vagyok. Helyem aug. 14-aug 21. között van. Maximális diszkrécióval!!
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok! Szombat delelott csinos biszex parhoz beszallnek harmadiknak!En passziv bi!
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) pasi vagyok. Helyem aug. 14-aug 21. között van. Maximális diszkrécióval!!
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Sziasztok Lassan itt van a Szeptember
Ezért a Fejér megyei Csákvár település vonzási körében. Keresek 20 - 40 éves korig Szexcentrikus, bevállalós párokat a 3 as szexre kizárólag Nő őrömére
100% Hetero vagyok. De ha te szingli nő vagy, vagy esetleg otthon nem kapod meg amit szeretnél itt a lehetőség ha szereted a picit mackós a férfiakat Szeptember elsejétől megtalálható leszek Csákváron és annak környékén!!!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan
Ezért a Fejér megyei Csákvár település vonzási körében. Keresek 20 - 40 éves korig Szexcentrikus, bevállalós párokat a 3 as szexre kizárólag Nő őrömére
100% Hetero vagyok. De ha te szingli nő vagy, vagy esetleg otthon nem kapod meg amit szeretnél itt a lehetőség ha szereted a picit mackós a férfiakat Szeptember elsejétől megtalálható leszek Csákváron és annak környékén!!!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan
Jászberény és környéke szombat napközbe?

Hölgyet keresek vagy párhoz csatlakozom hetero alapon Vas és Zala megyében! Privát üzenetben keress! Köszönöm!
Még mindíg keresnénk izmos szortelen nagyméretű pasi társaságát CUCKOLDRA .Igényes Nyiregyi pár vagyunk.
Eddig kamusok álmodozók jelentkeztek, tényleg nincs egy pasi sem itt aki komolyan gondolja?
Eddig kamusok álmodozók jelentkeztek, tényleg nincs egy pasi sem itt aki komolyan gondolja?
Sziasztok Monor környékén párral ismerkednék beszélgetnék ...hátha ki alakul valami..
Ma Kecskemét Cegléd Nagykörös környékén pasi aki szeret szopatni vagy szopni, van helyem is.
Diszkré légy-ott-ra keresek nőt a nőt Jászságban mobil vagyok
Dunaújvárosi hellyel rendelkező sportos pasiként keresek hölgyet, párt
Mai napon férfi srácot szopnék,szopatnék párok is érdekelnek.Kecskeméten helyem van.
Hölgyet kinyalnék autóban, szabadban napközben diszkréten. Kor nem számit