sexpartnert keresek estére,györi ötvenes hölgyet!hely van!
Szia,
Ismerkednék veled.
Kedves Hölgyem, diszkrét kapcsolatra vágyom
hapsy@c2.hu
Találkozzunk,
üdv. Gábor
Ismerkednék veled.
Kedves Hölgyem, diszkrét kapcsolatra vágyom
hapsy@c2.hu
Találkozzunk,
üdv. Gábor
Hölgyet keresek 40 év felett, diszkrét titkos kapcsolatra.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Heves megye és környéke aktív férfias bi pasit keresek, lehetsz kezdő is, érettebb is
Sziasztok!
Pár hölgytagja elutazott egy időre, tudtával csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz. Infokat találtok a társkereső adatlapon, korhatár nincs a keresésben(csak alsó: 18 év). Holnap estefele, éjszaka lenne alkalmas, hely is van Debrecen mellett.
Írjatok privátot
Pár hölgytagja elutazott egy időre, tudtával csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz. Infokat találtok a társkereső adatlapon, korhatár nincs a keresésben(csak alsó: 18 év). Holnap estefele, éjszaka lenne alkalmas, hely is van Debrecen mellett.
Írjatok privátot

Ma este buliznánk normális párral.iszogatás-tbeszélgetés-zene és ha minden jól alakul sex 4-es és párcsere is ok.
Tabuk popó kizárt,csók csak csajok egymással és szájba élvezés nem lehet.gumit nem szeretjük.
utazni tudunk Bp max 100 km tovább nemérdemes rájöttünk már erre
Tabuk popó kizárt,csók csak csajok egymással és szájba élvezés nem lehet.gumit nem szeretjük.
utazni tudunk Bp max 100 km tovább nemérdemes rájöttünk már erre
Sziasztok! Budapesti 60-as ápolt nős pasi,hölgy esetleg párhoz csatlakozom a hölgy örömére,nincs búvó helyem utazni tudok,de nem a világ végére,hosszú távra,szeretek nyalni,képem van fent,ha esetleg így jó neked,privátban keres.
Sziasztok!
Pár hölgytagja elutazott egy időre, tudtával csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz. Infokat találtok a társkereső adatlapon, korhatár nincs a keresésben(csak alsó: 18 év). Ma estefele, éjszaka lenne alkalmas, hely is van Debrecenhez kozel(5km)
Írjatok privátot
Pár hölgytagja elutazott egy időre, tudtával csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz. Infokat találtok a társkereső adatlapon, korhatár nincs a keresésben(csak alsó: 18 év). Ma estefele, éjszaka lenne alkalmas, hely is van Debrecenhez kozel(5km)
Írjatok privátot

Jun 30 Szombaton szervezünk sw bulit. Létszám korlátozott helye Nagyvenyimen lesz. Találkozó este 19 kor és ameddig bírjukmosolyog.
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén.40 es ffi vagyok.
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Szia, Hölgyem!
Ismerkednék, - diszkréten
beszélgessünk és találkozzunk!
Szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
beszélgessünk és találkozzunk!
Szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
Hölgyet keresek 40 év felett, diszkrét titkos kapcsolatra.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Hölgyet keresek 40 év felett diszkrét testi kapcsolatra.
hapsy@c2.hu
Írj.
hapsy@c2.hu
Írj.
Szia, Hölgyem!
Szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
Szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
Mostanra keresek hölgyet gyengéd simogatásra, kölcsönös kézimunkára a biztonságos szex és az izgalom reményében. 40/180/90 családos pasi vagyok, akit nagyon izgat az erotika ezen világa.
Sziasztok!
Nem független 33 éves srácként ismerkednék hölgyel, vagy kedves párral Budapesten. Inkább hosszútávú kapcsolat érdekelne de az alkalmi ismeretség is érdekelne.
Akinek felkeltettem érdeklődését írjon privát üzenetet.
Szép napot mindenkinek!
Nem független 33 éves srácként ismerkednék hölgyel, vagy kedves párral Budapesten. Inkább hosszútávú kapcsolat érdekelne de az alkalmi ismeretség is érdekelne.
Akinek felkeltettem érdeklődését írjon privát üzenetet.
Szép napot mindenkinek!
Hölgyem! - Ismerkednék, - diszkréten
Szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
Szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
Sziasztok remélem tudna nekem valaki segíteni olyan férfit keresek estére Hatvan és környékéről akivel lehet borozgatni beszélgetni ilyen barátság extrákkal felé! Én 170 magas szőke hajú kékes szemű fiú vagyok
Ha úgy gondolod te vagy az írj nyugodtan