Hölgyet vagy párt keresek BP-n.
Kaposváron valaki ma?
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok! Ajka,Sümeg,Tapolca környékén keresek érettebb nőt,elhanyagaolt feleséget vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Magamról 30 éves 172cm magas 72 kg sportos testalkatú ,borotvált 17/6 cm intim mérettel.
Hatvanas aktív Budapesti hellyel rendelkező pasit keresek. 185/81/51-bi passzív vékony testalkatú kerek popsis pasi vagyok.
Sziasztok.
Csütörtök délelőttre keresem Eger és környékéről partnerem, akivel tudunk egy igazán kielégítő, mindenki számára gyönyört okozó pár órát eltölteni. Én 43 168 84 ápolt sportos férfi vagyok. Szeretetre vágysz, akkor keress én is annak hiányában vagyok
Csütörtök délelőttre keresem Eger és környékéről partnerem, akivel tudunk egy igazán kielégítő, mindenki számára gyönyört okozó pár órát eltölteni. Én 43 168 84 ápolt sportos férfi vagyok. Szeretetre vágysz, akkor keress én is annak hiányában vagyok
sziasztok, 14-15-4-13 kerben keresek szeretőt nem vagyok független. hölgy vagy pár személyében
Sziasztok! Október 14től-17ig hölgy társaságát keresem(18-55 évig) egy Gyulai wellnesre!Írjatok privátban és a többit megbeszéljük! Puszi
Ma este 10 körül ráérő búvóhellyel rendelkező biszex párt keresek Budapesten, vagy perverz hölgyet aki straponnal vagy kézzel kényeztetne
Én passzív dugható bi!

Dunaújvárosi sportos pasi hölgyet, párt fogadna minden jóra....
Sziasztok !
Megbízható Szekszárdi párt házaspárt keresek tartós szimpátián alapuló diszkrét kapcsolatra. Írj privát üzit ! Köszi !
Megbízható Szekszárdi párt házaspárt keresek tartós szimpátián alapuló diszkrét kapcsolatra. Írj privát üzit ! Köszi !
Sziasztok
Hétköznap, napközben, lehetőleg délelőtti időpontban keresek partnert, partnereket titkos kalandokra. Egy hoszabb távú kapcsolat ideális lenne. Elsősorban hölgyet, vagy párt keresek a közelemből. Párokkal akár mindenki örömére, akár hetero alapon, csak megbeszélés kérdése. Hely és maximális diszkréció fontos.
Hétköznap, napközben, lehetőleg délelőtti időpontban keresek partnert, partnereket titkos kalandokra. Egy hoszabb távú kapcsolat ideális lenne. Elsősorban hölgyet, vagy párt keresek a közelemből. Párokkal akár mindenki örömére, akár hetero alapon, csak megbeszélés kérdése. Hely és maximális diszkréció fontos.
Sziasztok. Esztergom környékén ismerkednek hölggyel
Ma este Gyál és környékén hölgyel vagy párral ismerkednék
Sziasztok!Ma estére keresek partnert!Helyem van!
Eger és környékén férfias bi aktív pasit keresek, kérlek olvass adatlapot.
Sziasztok! Idősebb pár ma estére? Hely ok Bp. 11. ker.

Sziasztok Monor környékén keresnék párt beszélgetésre...hátha...
Sziasztok ma estére keresek BP.i párt, hölgyet, csajszit, helyem sajnos nincs. A többit privátba megbeszéljük.
Sziasztok 20/6 borotvált farkamra házaspárokat keresek ahol a hölgyet kényeztetnénk a férjel eggyütt vagy egyedül álló csajszit