Ma,holnap vagy esetleg vasárnap estére keresek,kizárólag az adatlapomban írtak alapján!Privibe keress!
Csökkenő kedvvel (hiszen még senkivel sem sikerült), de azért reménykedve extra nedves és rendkívüli orgazmuskészséggel megáldott barátnőmmel még mindig keressük azt a hölgyet, aki beszállna hozzánk harmadiknak, vagy csak a barátnőmmel szexelne az én jelenlétemben.
Hely Egerben, szuper lakásban rendelkezésre áll, gyakorlatilag bármikor.
Minden más lényeges a profilunkban látható.
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Hely Egerben, szuper lakásban rendelkezésre áll, gyakorlatilag bármikor.
Minden más lényeges a profilunkban látható.
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok!
Fiatal budapesti srácként ma estére keresnék egy hölgyet vagy párt.
Fiatal budapesti srácként ma estére keresnék egy hölgyet vagy párt.
Sziasztok.
Szombat este (11.07)szabad vagyok partnert partnereket keresek, akivel akikkel beszélgetni is lehet.
Bp-i. dohányzó pár vagy elhanyagolt hölgyet,csajszit. Nem vagyok kamus, találkozni is merek és ha cselekedni kell
Szombat este (11.07)szabad vagyok partnert partnereket keresek, akivel akikkel beszélgetni is lehet.
Bp-i. dohányzó pár vagy elhanyagolt hölgyet,csajszit. Nem vagyok kamus, találkozni is merek és ha cselekedni kell

Mai napon férfi farkat szopnék Kecskemét vagy környékén, helyem nincs de kocsiba is megoldható.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne!
Csongrád,Bács megyében,elhanyagolt asszony,anyuka,nagyi diszkrét szeretője lennék.
Privátban.
Privátban.
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.
Bi csajt keresünk ma estére.
sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!
29 éves mackós magyar bi férfi szívesen kipróbálna dolgokat egy türelmes hellyel rendelkező férfival
181cm magas 95kg. Nincs tapasztalatom

181cm magas 95kg. Nincs tapasztalatom
Debrecen környékéről valaki?
Eger és környéke bi aktív férfi, 40 felett, akár kezdő is, privát üzenet.....
Sziasztok !
Diszkrét titkos kapcsolatra elsősorban Szekszárdi nyitott megbízható és természetesen diszkrét pár/házaspár tartós barátságát keresem akár rendszeres találkozásokra is. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben ha szívesen ismerkednétek és taliznátok !
Diszkrét titkos kapcsolatra elsősorban Szekszárdi nyitott megbízható és természetesen diszkrét pár/házaspár tartós barátságát keresem akár rendszeres találkozásokra is. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben ha szívesen ismerkednétek és taliznátok !
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok.
28 éves kedves, ápolt srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz, nőhöz, képem van fent adatlapon, ha esetleg érdekelne írj privit
szép estét
28 éves kedves, ápolt srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz, nőhöz, képem van fent adatlapon, ha esetleg érdekelne írj privit

KECSKEMÉTI NŐT VAGY PÁRT KERESEK
Sziasztok!
Kedves,aranyos lánnyal,csinos hölgyel ismerkednék Félegyháza,Kecskemét, Csongrád, Kistelek környékéről.
30 éves nemdohányzó,sportos pasi vagyok.
Ismerjük meg egymást,és tovább ahogy alakul.
Írj privit!
Kedves,aranyos lánnyal,csinos hölgyel ismerkednék Félegyháza,Kecskemét, Csongrád, Kistelek környékéről.
30 éves nemdohányzó,sportos pasi vagyok.

Ismerjük meg egymást,és tovább ahogy alakul.
Írj privit!