Néger ferfit keresnenk ! Igenyes f-l par vagyunk! Nyiregyhaza
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon és környékén párnál/házaspárnál kényezteték diszkréten akár masszázs simogatás de bármi lehet nyitott vagyok mindenre . Lenne valaki aki szeretné ? Írj privit !
Ma este Szekszárdon és környékén párnál/házaspárnál kényezteték diszkréten akár masszázs simogatás de bármi lehet nyitott vagyok mindenre . Lenne valaki aki szeretné ? Írj privit !
Még mindig!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 24. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 24. péntek 20:28
Törölt felhasználó (4270842)

Továbbra is!!!
Sziasztok! Újra itt és szabad a hétvégém. Kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Infók, képek, videó az adatlapon, ha szükséges helyem is van a VII. kerületben. Elérsz privát üzenetben vagy a leonaprofi@live.com cimen. Laci
Szexuálisan túl fűtött férfiként keresnék elhanyagolt lányokat, nőket, feleségeket akik igényelnék hosszú előjátékot, élvezést amit nem kapnak otthon meg. Bátran írj vágyaidról, éljük át együtt.budapest.
Sziasztok ma estére keresünk BP. vékony 40 évenél idősebb dohányzó csajszikát. Többit privin ill telon.
Hölgyet fogadnék kellemes hajlékomban ma és holnap este

Sziasztok! Budapesti ápolt, nem független 60-as pasi,hölgyet keres,kor alkat nem számít, szeresd ha nyalják a puncidat,tudok utazni,kép van bent.
sziasztok! 34 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!

Miskolcon és környékén ismerkednék párokkal, hölgyekkel teljes diszkréció mellett. 26 éves diplomás srác vagyok, rendelkezem tapasztalattal többes terén. Alkalmanként rendelkezem hellyel.
Bármilyen kérdés esetén keressetek bizalommal!
Legyen szép napotok!
Bármilyen kérdés esetén keressetek bizalommal!
Legyen szép napotok!
Sziasztok! Újra itt és szabad a hétvégém. Kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Infók, képek, videó az adatlapon, ha szükséges helyem is van a VII. kerületben. Elérsz privát üzenetben vagy a leonaprofi@live.com cimen. Laci
Hali ! Győr-Pápa-Csorna környéki hölgyet keresek . Nem független 40 es pasi vagyok !
Továbbra is!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 23. csütörtök 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 23. csütörtök 19:28
Törölt felhasználó (4270842)

Nem független pasi vagyok. 56/177/74 hölgypartnerem keresem. Miskolc Mezőkövesd Tiszaújváros háromszögben! Utazni tudok!
Sziasztok BP. I hölgyeket, Lányokat, párt keresek Szombat estere,sajnos helyem nincs, gondold, gondoljátok a többit privin. L

Hölgyel és vagy párrokkal ismerkednék,Budaörs és környéke
Nem független,diszkrét pasi vagyok
Nem független,diszkrét pasi vagyok
Hölgy vagy pár ma? Szfvár és környéke.
Szexuálisan túl fűtött férfiként keresnék elhanyagolt lányokat, nőket, feleségeket akik igényelnék hosszú előjátékot, élvezést amit nem kapnak otthon meg. Bátran írj vágyaidról, éljük át együtt.budapest.
Nem független pasi vagyok. 56/177/74 hölgypartnerem keresem. Miskolc Mezőkövesd Tiszaújváros háromszögben! Utazni tudok!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!