Sziasztok!
FIGYELEM - SZOMBAT ESTE IDÉNYZÁRÓ PRIVÁT CREAMPIE és GANG BANG BULI!
Ezúton is köszönjük a résztvevőknek az immár második, szűk körű, továbbra is nagyon baráti hangulatú, bensőséges creampie- és bukkake gang bang partyt. A vendéglátó hölgy ismét csodálatos volt, továbbra is nagy élmény volt mindannyiunknak mosolyogni és sorozatélvezni látni és közben szeretkezni vele...
Külön köszönjük az előírt hygiénés és egészségügyi rendszabályok maradéktalan betartását is! Akik itt voltak folytatják, de várunk - most már csak korlátozott számban - új jelentkezőket is egy nagyobb baráti társaság kialakításához, rendszeres creampie összejövetelekre!
Szombat este (aug. 24) a soron következő 3. buli, aztán hosszabb szünetet tartunk...
. Szombaton további csinos párok is csatlakoznak, ahol a hölgytagok várják befogadni a jelentkezőket.. Többek kérésére: a cum kissing és a cum swapping is bekerül az alternatív programba...
Írjatok privátban és küldjük a részleteket...
FIGYELEM - SZOMBAT ESTE IDÉNYZÁRÓ PRIVÁT CREAMPIE és GANG BANG BULI!
Ezúton is köszönjük a résztvevőknek az immár második, szűk körű, továbbra is nagyon baráti hangulatú, bensőséges creampie- és bukkake gang bang partyt. A vendéglátó hölgy ismét csodálatos volt, továbbra is nagy élmény volt mindannyiunknak mosolyogni és sorozatélvezni látni és közben szeretkezni vele...
Külön köszönjük az előírt hygiénés és egészségügyi rendszabályok maradéktalan betartását is! Akik itt voltak folytatják, de várunk - most már csak korlátozott számban - új jelentkezőket is egy nagyobb baráti társaság kialakításához, rendszeres creampie összejövetelekre!
Szombat este (aug. 24) a soron következő 3. buli, aztán hosszabb szünetet tartunk...

Írjatok privátban és küldjük a részleteket...
Hello idősebb páral ismerkednék a Tisza-tó körül . Kiváncsi vagyok milyen a bi sex!?még nem voltam pasival.
Szentendre....
Sziasztok! Megismerkednék valamint keresem diszkrét
lány partnerem közös együttlétekre, kalandozásokra.
zoltankm@freemail.hu
lány partnerem közös együttlétekre, kalandozásokra.
zoltankm@freemail.hu
kölcsönös orálra valaki ? veszprém környéke
Sziasztok,házaspár,diszkrét barátja,lehetek,egézséges,potens,magabiztos,határozot,fér- fivagyok,egézséges gondolkodásal,olyan házaspárt keresek akik tudják,hogy mit keresnek és mit akarnak,tehát miért vagyunk it mindanyian ezen a olalon
belsö üit várok sziasztok.

Helló!Eger és környékén ismerkednék .Lány-Hölgy?
Kényeztetésre vágyó hölgy partnert keresek Budapesten. 30-as, hellyel rendelkező pasi! Üdv. J.
40 folotti ffit keresunk holgy oromere
Pár illetve elhanyagolt anyukák titkos partnere lennèk diszkrèten. Kor alkat nem számít. Minden földi jóval.
Tartalmas, kimerítő, lábremegős szex keresi befogadni képes, kalandvágyó leendő partnerem, partnereim. Nem függetlenként keresek lányokat, hölgyeket, elhanyagolt háziasszonyokat... esetleg párokat. Férfi bi teljesen kizárt!
Üdv. T.
Üdv. T.
Sziasztok. Tatabányai lány/nő?
Sziasztok Monor környékén keresek párt hölgyet...minden megoldás érdekel...hálás is tudnék lenni...
Keresek hölgyet vagy párhoz diszkréten csatlakoznék 40 éves sportos pasiként(175/73, orvosként dolgozom), utazni tudok, de nálam is lehet akár
Kérlek ha komolyan gondolod cseréljünk képet, telefon és találkozzunk! Mail címem:brigantik001@indamail.hu
Nagyon nehéz normális, megbízható partnert, találni sajnos ezt én is tapasztaltam, korábban már voltam itt, pont ezért töröltem magam. Most megpróbálom újra. Párral voltam már többször, nem vagyok kezdő e téren.
Szép napot neked!
Balázs Jászberényből
Kérlek ha komolyan gondolod cseréljünk képet, telefon és találkozzunk! Mail címem:brigantik001@indamail.hu
Nagyon nehéz normális, megbízható partnert, találni sajnos ezt én is tapasztaltam, korábban már voltam itt, pont ezért töröltem magam. Most megpróbálom újra. Párral voltam már többször, nem vagyok kezdő e téren.
Szép napot neked!
Balázs Jászberényből
Sziasztok!
Fantáziadús, diszkrét, intelligens, mobilis pasi csinos lánnyal, hölggyel ismerkedne. Privátot írj, ha van kedved beszélgetni, megismerni. Köszönöm!
Fantáziadús, diszkrét, intelligens, mobilis pasi csinos lánnyal, hölggyel ismerkedne. Privátot írj, ha van kedved beszélgetni, megismerni. Köszönöm!
ker. nagypopos hölgyet estleg párt
Sziasztok! Akár már ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Infók, képek, videó az adatlapon, privátban elérsz. Helyem is van a VII. kerületben. Szép estét! Laci
Sziasztok! Szerda délelőttre keresnék hölgyet, esetleg párt. lll-ker és környéke..
Sziasztok !
A tegnapi nap nem jött össze de ma reméljük !
Keressük azt a biszex párt aki ráérne ma egy kis tabu nélküli hancurra mindenki örömére! Budapest előnyben de utazás is megoldható !
Pux
A tegnapi nap nem jött össze de ma reméljük !
Keressük azt a biszex párt aki ráérne ma egy kis tabu nélküli hancurra mindenki örömére! Budapest előnyben de utazás is megoldható !
Pux