Hétfőn és kedden Sopronban és környékén nagy farkú, jó képű hölggyel, párral ismerkedik hetero alapon! Csak igényesek jelentkezését várom priviben!
Nem szingli biszex harmast kereso srac vagyok. Csinos fiatal bi ferfitagu part keresek Budapesten. Hajnali orakban alkalmas foleg hetkoznap.Hely kellene mert elettarsammal elek es elotte ez titok. En passziv (tehat en ferfit nem dugok, de en dughato vagyok) szerepet keresek. Irjatok batran, talalkozzunk szexeljunk nagyokat munka elott

Igényes házaspárral szeretnek találkozni ismerkedni.
Hosszú távra keresek egy igényes megbízható párt a hölgy közös kényeztetésére de akár egyedül is a férj vagy párja jelenlétében is.
47 eves 183 magas 90 kg komoly potens pasi átlagos mérettel. Gödöllő - Pest megye - Budapest
Hosszú távra keresek egy igényes megbízható párt a hölgy közös kényeztetésére de akár egyedül is a férj vagy párja jelenlétében is.
47 eves 183 magas 90 kg komoly potens pasi átlagos mérettel. Gödöllő - Pest megye - Budapest
30-as pasi ismerkedne hölggyel Budapestről diszkréten. Helyem van! Üdv.
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Ma estére keresek valakit,aki egy finom farok masszázzsal vagy tuti orál technikával,leápolná a farkamat ! Helyem van a buli negyedben ! Adatlapot olvass...
Monor környékén keresek cuckoldra nem leszek hálátlan
Ma estére keresek valakit,aki egy finom farok masszázzsal vagy tuti orál technikával,leápolná a farkamat ! Helyem van a buli negyedben ! Adatlapot olvass...
Sziasztok! Ma estére diszkrét partnert keresek Szekszárdon és környékén minden jóra. Keress privát üziben ha taliznál!
61.éves nem független Vác környéki szexpartnert keresek hölg,et párt
Budapesten keresek hajnali (6:30-7:30) as talalkakra hellyel rendelkezo biszex parokat Budapesten ahol a ferfitag passziv bi. Talalkozni mero nem duci parokat keresek.
56 éves férfiként keresem hölgyek, párok ismeretségét.
Régi vágyam a többes szex, ehhez keresem barátnőmet, vagy egy kedves párt.
Régi vágyam a többes szex, ehhez keresem barátnőmet, vagy egy kedves párt.
Monor környékén párt házaspárt ...minden megoldás érdekel
Ózd -Miskolc térségében hölgy és párok társaságát keresem!!Tabu nálam nincs!!
Sziasztok! Holnap estére keresek párt bpn. Ápolt, egészséges potens férfi vagyok. Helyem nincs sajnos! Sziasztok!
Tiszaújváros környékéről valaki?
38 eves biszex ferfi vagyok,biszex parokhoz csatlakoznek mindket fel oromere
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalatom,apolt es egeszseges vagyok
elmegyek a megbeszelt randira
van autom,tudok utazni messzebb is
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalatom,apolt es egeszseges vagyok
elmegyek a megbeszelt randira
van autom,tudok utazni messzebb is
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
Monor környékén párt házaspár keresnék hálám nem marad el
Sziasztok! tagok
Szingli vagy vagy van épp párod és szeretnétek egy kicsit fel pörgetni a szexuális életetek itt vagyok 3. nak vagy ha szingli vagyok s szereted a mackós alkatú pasikat itt vagyok Írj rám !!! És érezzük jól magunkat! Keresem főként Tolna megyei Simontornya, Somogy megyei Tab és a Dél fejér megyei Mezőszilas körkényékén tabuk és gátlásoktól mentes szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privát várom!
Szingli vagy vagy van épp párod és szeretnétek egy kicsit fel pörgetni a szexuális életetek itt vagyok 3. nak vagy ha szingli vagyok s szereted a mackós alkatú pasikat itt vagyok Írj rám !!! És érezzük jól magunkat! Keresem főként Tolna megyei Simontornya, Somogy megyei Tab és a Dél fejér megyei Mezőszilas körkényékén tabuk és gátlásoktól mentes szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privát várom!