Sziasztok! Akár ma estig, akár holnap bármikor kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapomon, ha szükséges helyem is van a VII. kerületben, privátban pedig elérsz! Szép napot! Laci
Sziasztok! Van itt házas nő aki érdekelt a diszkrécióban?
Hali 06.05-én Budapesten leszek délutáni elfoglaltságot keresek ha volna kedved/kedvetek talizni írj üzit
szép délutánt nem független pasiként keresem nem független hőlgy társaságát
szép délutánt nem fügetlen pasikéntt keresem nem független hőlgy társaságát
Sziasztok Szombat estére (05.25) keresek BP i párt vagy csajszit, vagy házi sw bulit.
Kecskeméti párt keresek
szép estét
Sziasztok.
Eger és környékén keresnék pasit v hölgyet. Kérlek jelentkezz
Eger és környékén keresnék pasit v hölgyet. Kérlek jelentkezz
05.27-én hétfőn reggelre keresek kezdő kíváncsi hetero srácot vagy hölgyeket, párokat Budapesten. Kor, testalkat nem számít. Írjatok levelet.
Vágyak vonzásában!
Ápolt Budapesti 60-as nem független pasi hölgy partnerét keresi,légy ápolt és diszkrét,szeretek nyalni,képeim van bent.
Szia!
Kellemes diszkrét kapcsolat reményében kereslek,
én elváltan egyedül élő ápolt férfi vagyok.
partnert keresek.. ismerkedjünk, és találkozzunk.
69elefant@gmail.com
Kellemes diszkrét kapcsolat reményében kereslek,
partnert keresek.. ismerkedjünk, és találkozzunk.
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Május 30-31-én nővel, párral találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Sziasztok! Diszkréten ismerkednék ápolt megbízható párral/házaspárral Szekszárdon akik találkoznának kellemes kapcsolatra. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom!
szép délutánt nem független pasinként keresem nem fügetlen hőlgyet keresek minden jora
Sziasztok Szombat estére (05.25) keresek BP i párt vagy csajszit, vagy házi sw bulit. A többit privátba megbeszéljük.
Szia!
Kellemes kapcsolat reményében kereslek,
partnert keresek.
Titkos találka nálam !
69elefant@gmail.com
Kellemes kapcsolat reményében kereslek,
partnert keresek.
Titkos találka nálam !
69elefant@gmail.com
Budapesti ápolt potens nem független,60-as pasi,hölgyet keres,szeretek nyalni,képem van bent,légy diszkrét.
Sziasztok! Van itt házas nő aki érdekelt a diszkrécióban?