Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
hello
miskolcon keresnénk hölgyet
miskolcon keresnénk hölgyet
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Sziasztok! Fehérváron keresnék egy kedves hölgyet..
Sziasztok! 22 éves budapesti srácként ismerkednék.
Sziasztok!
Off!
Szokott valaki egyáltalán választ kapni nőtől? Azt sejtem , hogy a bi-meleg srácok ilyenkor ugranak a friss húsra, de valakinek összejött már egy nő esetleg egy páros kapcsolat?
Off!
Szokott valaki egyáltalán választ kapni nőtől? Azt sejtem , hogy a bi-meleg srácok ilyenkor ugranak a friss húsra, de valakinek összejött már egy nő esetleg egy páros kapcsolat?
Sziasztok Monor környékén keresek párt/hölgyet...mindenki meg elégedésére....
Sziasztok Monor környékén keresek párt/hölgyet...mindenki meg elégedésére...
Holnap estére keresünk pasit, aki részese akar lenne egy orális kalandnak..
Bp belvaros..
Bp belvaros..
jaszberenyi függetlenként keresek nem független hölgyet ---párt-- kellemes kikapcsolodásra
Budapesten keresnék hölgy partnert,kor alkat nem lényeges,légy diszkrét,ápolt 60-as pasi vagyok,szeretek nyalni,képem van fent,írj a többit meg dumcsizzuk.
Sziasztok.
Olyan férjes hölgyet keresek, akinek a vágyai közt szerepel az, hogy egy méretes farok keféli rongyá a szűk kis punciját.
Természetes mindezt titokban, akár hosszútávon is.
Várom a jelentkezőket, helyem van Budaörsön.
Olyan férjes hölgyet keresek, akinek a vágyai közt szerepel az, hogy egy méretes farok keféli rongyá a szűk kis punciját.
Természetes mindezt titokban, akár hosszútávon is.
Várom a jelentkezőket, helyem van Budaörsön.
Sziasztok! Ma estére keresek párt bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Szőke kék szemű közepesen hosszú haj. Utazni is tudok! Sziasztok
Elsősorban Somogy megyéből ismerkednék hölggyel, párral.Többit priviben légy szíves!
Sziasztok! Holnap estére keresek párt bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Szőke kék szemű közepesen hosszú haj. Sziasztok!
Sziasztok!
Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok! Diszkréció adott és elvárt!
Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok! Diszkréció adott és elvárt!
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
MA kölcsönös szopás valaki ? Veszprém környéke
kölcsönös szopás valaki ? veszprém környéke
Monor környékén hölgyet keresnék diszkrét ismerkedésre...bármi szoba jöhet...