Szeretői viszonyra jeresek elhanyagolt budapesti hölgyet, aki szintén vágyik egy kis szeretetre, vágyik arra hogy imádják a testét.. Stb.
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Sziasztok Tatabányai 42 éves férfiként ismerkednék párral vagy hőlgyel akár ma este is helyem is van de utazni is tudok,.Komolyan is gondolom.
Még mindig keressük szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, molett, extrán nőies alkatú, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet.
Kötelező elvárás nincs.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
blacksunrise32@gmail.com
A barátnőm 36 éves, molett, extrán nőies alkatú, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet.
Kötelező elvárás nincs.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Nem független 38 éves pasi társat keres hölgy személyében. Ha feldobnád unalmas életed gyere ismerkedjünk meg.
Hali. Párokhoz csatlakoznék adatlapom szerint!
Jövő hét kedd du. keresem partnerem Kaposváron vagy környékén
Holnap délelőtt kecskeméten?
Sziasztok Péntek napközbe keresek,elhanyagolt anyukát,párt egy kis lazulásra.Budapesten ,dohányzok helyem sajnos most nincs,benne vagyok minden jobba gondolod(játok)
a többit privátba Laca

Sziasztok. Telt hőlgyet keresek akivel sok mindent kiprobálnánk a "mocskos" vagyainkból. Bp.50-es pasi
Hölgypartneremet keresem kötetlen kapcsolathoz Miskolc és környékén! 55/178/74 16×4,5 Nem független hétköznapokon napközben szabadidővel rendelkező férfiként. Autós, szabadban kaland is érdekel. Miskolcon hely megoldott.
Sziasztok! Csinos biszex ferfitagu part keresek Budapesten. Nem vagyok fuggetlen igy talalka csak hetkoznap munka elott lehetseges (6:30-8ig). En passziv bi kezdo de mar nem szuz ebben a dologban
irjatok batran!

Kecskeméti párt keresek
Szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz keresek olyan lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül..
A barátnőm 36 éves, extrán nőies alkatú, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni.
Kötelező elvárás nincs.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk.
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes magánlakás.
blacksunrise32gmail.com
A barátnőm 36 éves, extrán nőies alkatú, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni.
Kötelező elvárás nincs.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk.
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes magánlakás.
blacksunrise32gmail.com
Sziasztok csajszit keresünk harmadiknak.
(Az se gond ha a párom csak nézne minket,a többit priviben)
(Az se gond ha a párom csak nézne minket,a többit priviben)
Sziasztok, A legenybucsum alkalmabol keresnek egy dogos, perverz csajszit, akivel atbulizhatnek egy ejszakat kettesben.
Minden jo dologgal megfuszerezve az estet. :P

Minden jo dologgal megfuszerezve az estet. :P
Szia. Kedd estére keresünk 38-48 éves potens hetero férfit, a hölgy kényeztetésére.
Levél utan képcsere, majd telefon. Csak akkor jelentkezz, ha valóban el is mersz jönni.
Levél utan képcsere, majd telefon. Csak akkor jelentkezz, ha valóban el is mersz jönni.
Mai napra orális örömökbe részesítelek,előtte meg masszírozlak.Kecskeméten helyem van
Sziasztok fiatal srác keresi partnerét a nyaralás alatt Zaton és környékén.