Kiskunlacháza körzetében női Partnett keresek esetleg egy bi beállítottságú személyt akivel eltoltunk egy 1 órát aktív bi, 25 éves 18 cm
Esetleg ma este! Ápolt 60-as nem független pasi keres hölgyet Budapesten,helyem nincs de mobilos vagyok,nyalok is.van fent képem.
Szia! Farkat szopnék mai napon, autóban szabadban. Kecskemét és környékén, autóm van utazni tudok
Sziasztok!
Szombaton Nagyatádon illetve Nagyatád-Pécs vonalon keresek lányt, nőt, párt. Valamint Hellyel rendelkező lányt, nőt, párt is keresek hétköznap napközben.
Szombaton Nagyatádon illetve Nagyatád-Pécs vonalon keresek lányt, nőt, párt. Valamint Hellyel rendelkező lányt, nőt, párt is keresek hétköznap napközben.
Még mindig keressük szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal....
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal....
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
Hölgyet keresek aki szereti az orális örömöket 60-as pasi vagyok
Sziasztok! Ismerkedne valaki?? 30 éves hetero pasi vagyok
Sziasztok! Budapesti ápolt 60-as nem független pasi hölgy partnert keres,kor alkat nem számi,légy diszkrét,nincs helyem de mobilos vagyok,szeretek nyalni,képem van bent,privátban keres,pusz.
Minden héten, szerdán délelőtt, a lakásomon szopok, végig szájbaélvezéssel.
Gyere szopass, és élvezd tele a szám.
Cím és pontos időpont egyeztetés privát üzenetben.
Gyere szopass, és élvezd tele a szám.
Cím és pontos időpont egyeztetés privát üzenetben.
Sziasztok Monor környékén keresek...ki tudnám fejezni hálámat...
Miskolc és környékén hölgypartneremet keresem kötetlen kapcsolathoz! 56/178/74 nem független férfi vár jelentkezésetekre . Bizalom, diszkréció, szimpátia fontos. Kor , alkat nem feltételek. Miskolcon hely rendben .
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem
Sziasztok Szolnokon ismerkednèk ma vagy holnap
Szia, sziasztok.
Igényes hölgy vagy pár társaságát keresem napközbeni izgalmas elfoglaltságra. Komolyan keresgélnek igényes tiszta pasi vagyok. Utazni tudok 150 km körzet kb
Igényes hölgy vagy pár társaságát keresem napközbeni izgalmas elfoglaltságra. Komolyan keresgélnek igényes tiszta pasi vagyok. Utazni tudok 150 km körzet kb
30-as évei elején járó hölgy tagunk mellé +fiatalabb heteró férfit keresünk. Házibarátnak ha van ilyen.települést később pontosítom de Pest megyében vagyunk. Fogadni tudunk. Budapesti felejtős. Többit itt levélben. Részletek a kit keresek menüpontban hogy kerüljük a felesleges köröket. Köszönjük
Sziasztok!
Fantáziadús, diszkrét, intelligens, mobilis pasi csinos lánnyal, hölggyel ismerkedne. Privátot írj, ha van kedved beszélgetni, megismerni. Köszönöm!
Fantáziadús, diszkrét, intelligens, mobilis pasi csinos lánnyal, hölggyel ismerkedne. Privátot írj, ha van kedved beszélgetni, megismerni. Köszönöm!
kecskeméti nőt vagy párt keresek
hello lányok hőlgyek ismerkednék kor nem számit. skype rodger.rodger2
Sziasztok ma du ismerkednék Bp-i. csajjal,hölggyel,párral

Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula (max 40km) környékéröl