Sziasztok. Tatabányai lány/nő?
Sziasztok Monor környékén keresek párt hölgyet...minden megoldás érdekel...hálás is tudnék lenni...
Keresek hölgyet vagy párhoz diszkréten csatlakoznék 40 éves sportos pasiként(175/73, orvosként dolgozom), utazni tudok, de nálam is lehet akár
Kérlek ha komolyan gondolod cseréljünk képet, telefon és találkozzunk! Mail címem:brigantik001@indamail.hu
Nagyon nehéz normális, megbízható partnert, találni sajnos ezt én is tapasztaltam, korábban már voltam itt, pont ezért töröltem magam. Most megpróbálom újra. Párral voltam már többször, nem vagyok kezdő e téren.
Szép napot neked!
Balázs Jászberényből
Kérlek ha komolyan gondolod cseréljünk képet, telefon és találkozzunk! Mail címem:brigantik001@indamail.hu
Nagyon nehéz normális, megbízható partnert, találni sajnos ezt én is tapasztaltam, korábban már voltam itt, pont ezért töröltem magam. Most megpróbálom újra. Párral voltam már többször, nem vagyok kezdő e téren.
Szép napot neked!
Balázs Jászberényből
Sziasztok!
Fantáziadús, diszkrét, intelligens, mobilis pasi csinos lánnyal, hölggyel ismerkedne. Privátot írj, ha van kedved beszélgetni, megismerni. Köszönöm!
Fantáziadús, diszkrét, intelligens, mobilis pasi csinos lánnyal, hölggyel ismerkedne. Privátot írj, ha van kedved beszélgetni, megismerni. Köszönöm!
ker. nagypopos hölgyet estleg párt
Sziasztok! Akár már ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Infók, képek, videó az adatlapon, privátban elérsz. Helyem is van a VII. kerületben. Szép estét! Laci
Sziasztok! Szerda délelőttre keresnék hölgyet, esetleg párt. lll-ker és környéke..
Sziasztok !
A tegnapi nap nem jött össze de ma reméljük !
Keressük azt a biszex párt aki ráérne ma egy kis tabu nélküli hancurra mindenki örömére! Budapest előnyben de utazás is megoldható !
Pux
A tegnapi nap nem jött össze de ma reméljük !
Keressük azt a biszex párt aki ráérne ma egy kis tabu nélküli hancurra mindenki örömére! Budapest előnyben de utazás is megoldható !
Pux
Sziasztok !
Megbízható pár/ házaspár társaságát keresem tartós diszkrét kapcsolatra rendszeres találkozásokra kellemes kényeztetésre kölcsönös örömökre Szekszárdon és környékén. Részletesen privát üzenetben beszélhetünk! Várom jelentkezéseteket !
Megbízható pár/ házaspár társaságát keresem tartós diszkrét kapcsolatra rendszeres találkozásokra kellemes kényeztetésre kölcsönös örömökre Szekszárdon és környékén. Részletesen privát üzenetben beszélhetünk! Várom jelentkezéseteket !
Miskolc és környékén hölgypartneremet keresem kötetlen kapcsolathoz! 55/178/74 16x4,5 Nem független férfi vagyok. Napközben hétköznapokon rendelkezem szabadidővel. Miskolcon hely rendben. Autós, szabadtéri kaland is érdekel!☺
Kecskeméti párt keresek
Még mindig keressük szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok! Már ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Infók, képek, videó az adatlapomon, privátban elérsz! Helyem a VII. kerületben van. Szép napot!
Sziasztok! Hölggyel ismerkednék, hosszabb távú diszkrét kapcsolat reményében. A többit privátban.
Sziasztok! Akár ma, akár azonnal kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Infókat, képeket, videót megtalálsz az adatlapomon, természetesen helyem is van a VII. kerületben. Privátban elérsz! Szép napot!
Sziasztok. Szerda estére keresünk, Bp.19 kerületbe, 20:00 órai kezdettel párt, hölgyet, férfi beszállót többes gabalyodáshoz.Gumi használata kötelező!! Női bi nem feltétel, hapsi csak hetero alapon. Feltételek: Korhatár 35-55 év. Magasság férfiaknál: min. 176 cm. Lakhely: Bp. max 30 km. Messzebbről úgy sem jössz el. Első lépésben itt üzenet, majd viber képcsere, telefon pár szó. Mi csak tetrekész embereket keresünk, aki el is mer jönni, nincs időnk teszetosza, unatkozó kamus, "kék pirulára" se működő szerszámú pasikra. Valamint, nem szaunàzni, kirándulni, wellnesezni és levelezni akarunk, hanem SZEXELNI!!!!!!!!
Diszkrét párt keresek gyöngyös vagy környékén enyhén bi vagyok.privát leveleket várok!!
Minden héten, szerdán délelőtt, a lakásomon szopok, végig szájbaélvezéssel.
Gyere szopass, és élvezd tele a szám.
Cím és pontos időpont egyeztetés privát üzenetben.
Gyere szopass, és élvezd tele a szám.
Cím és pontos időpont egyeztetés privát üzenetben.
Szia! Ismerkedjünk, cseréljünk fotókat és
kölcsönös szimpátia esetén találkozzunk
Diszkréten- helyem van, egyedül élek rendezett körülmények közt.
69elefant@gmail.com
kölcsönös szimpátia esetén találkozzunk
Diszkréten- helyem van, egyedül élek rendezett körülmények közt.
69elefant@gmail.com
Hétfőn Sopronban hölgyet keresek. Nagy farkú, jó képű intelligens férfi vagyok. Hely szállodában. Írj elérhetőséget priviben, érezzük jól egymást!!!