Ma este, éjszaka szívesen csatlakozom hetero, sportos férfiként párhoz, hölgy mellé.Utazni tudok, nem gond!
Nagyon molett(kövér) ROMA nővel szeretnék ismerkedni.(tüzes szemek, fekete bimbóudvar, stb.)
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem ilyen testalkatú volt
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem ilyen testalkatú volt
Sziasztok Szombat estére keresek BP i csajszit, pár, Dohányzók nem kamus ff vagyok találkozó merek
Sziasztok! Szabad a csütörtök és a péntek estém, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapon, privátban elérsz. Helyem is van a VII. kerületben, ha többen érdeklődtök akár egy kissebb házibuli is összehozható.
Szép napot! Laci (leonaprofi kukac live pont com )

Csak Hajdú-Biharban keresek, és csak 35-50 év közötti, jó képű, intelligens, higiénikus, nagy intim méretű férfit, aki alkalmanként találkozik velünk, és a jelenlétemben, a kérésemre, a férjemet megszopatja, s ha akarja fordítva is lehetséges.
A történéseket nagy érdeklődéssel végignézem, de csak nézem.
Csak komoly érdeklődőt keresek, aki telefonszámot is mer adni.
A történéseket nagy érdeklődéssel végignézem, de csak nézem.
Csak komoly érdeklődőt keresek, aki telefonszámot is mer adni.
Péntek vagy szombat estére egy hölgy esetleg? Hatvan - Aszód - Vác - Rétság útvonalon? Kellemes, diszkrét együttlétre? De akár hosszú távon is.
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni...
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
albat_ross@indamail.hu

Ma este valaki?Az adatlapom alapján keresek!Priviben keress!
Sziasztok! Szombat estig teljesen szabad vagyok, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapon, privátban elérsz! Hely is akad a VII. kerületben.
Laci

Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Sziasztok! Budapesti nem független 60-as ápolt pasi,hölgy partnerét keresi,kor alkat nem számít,légy diszkrét,szeresd ha nyalnak,képeim van fen,privátban keres.
Sziasztok. Pén. Szom. Vas. este Egerben szivesen kalandoznék. Mindenre is nyitott vagyok. 29éves átlagos mérettel. Írjatok itt vagy a stratogabor@gmail.com ra
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Helyem sajnos nincs. Ápolt, egészséges, potens férfi vagyok. Viber számot adok ha úgy alakul! Sziasztok!
Sziasztok! Szombat este párt/házaspárt kényeztetnék diszkréten Szekszárdon és környékén kölcsönös élvezetekre mindeki örömére! Keress privát üziben ha taliznátok!
Sziasztok! Akár ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapon, privátban elérsz! Hely is akad a VII. kerületben.
Laci

sziasztok autodba vagy kocsidba ilyen hőlgyet keresek aki tud jőnni nem vagyok független nyalnék szép ápolt puncit aki tud jőnni az irjon
Sziasztok Szivesen ismerkednék hölgyekkel,pàrokkal titokban.Nagy mell a vàgyam,de nem feltétel.irjatok.szép borotvàlt vastag farkam van...
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Helyem sajnos nincs. Ápolt, egészséges, potens férfi vagyok. Viber számot adok ha úgy alakul! Sziasztok!