Ma estére keresek olyan férfi-nő párocskát,akik szivesen cumiznának egyszerre ! Régi vagyam ez ! Helyem van a 7.kerületben !
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok! 22 éves 13. Kerületi srácként ismerkednék.
Szép hölgy kerestetik! Anyagi támogatással!

Lányok hőlgyek cam vagy csak beszélgetés skype rodger.rodger2
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek, popsim szüzességének elvételére.
Itt a helyem

Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén valaki aki szeret szopni vagy szopatni helyem van.
Jóképű, intelligens, diszkrét és potens pasiként keresek hölgyet, akár párral együtt alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra! Szombathely, Zalaegerszeg, Sopron és környéke! Privát üzenetben jelentkezz! Köszönöm!
SZIASZTOK HŐLGYEK VALAKI MA DÉLUTÁN AKITUD JŐNNI
Györ és kör ker.hölgyet párt szexre 50ff
Sziasztok !
Migbízható kedves pár / házaspár tartós barátságát keresem diszkrét szexkapcsolatra akik állandó partnert keresnek és rendszeresen találkoznának elsősorban Szekszárdon és környékéről. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Migbízható kedves pár / házaspár tartós barátságát keresem diszkrét szexkapcsolatra akik állandó partnert keresnek és rendszeresen találkoznának elsősorban Szekszárdon és környékéről. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Van itt olyan,aki a 7.kerületben lecumizna ? Helyem van ! És....nagyon tele a zacsi !
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Baján szeximádó hölgyet, pár hölgytagját két heteró jóbarát kényeztetné. Diszkrét hely van! Privátba írjatok!
Budapesti 60-as nem független,ápolt pasi hölgy partnert keres,szeretek nyalakodni,utazni tudok,légy ápolt és diszkrét,képem van bent.
Szívesen cumiztatnék valakit most ! Helyem van a 7.kerületben ! ( Nem várok sokáig )
Sziasztok! Bpesti 60-as ápolt nem független pasi,hölgy partnert keres,koralkat nem számít,légy diszkrét,képeim vannak bent,többit privátban ha lehet.
Budapesten diszkret lany, feleseg, aki egy kis kenyeztetesre vagyna? Leginkabb delelott, napkozben.
Szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz keressük azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....
)
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....

A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
Kecskeméti hölgy pár társaságát keresek. Szép napot! puszi