Pécsett és környékén keresek hétköznap napközben ráérő, lehetőleg hellyel rendelkező nőt, párt (heteró alapon).
szép délutánt ma délutánra keresek hőlgyet akit jol kinyalhatok autodba vagy kocsidba nyallak
Szia!
Kellemes kapcsolat reményében kereslek,
én elváltan egyedül élő ápolt hetero férfi vagyok
partnert keresek.. ismerkedjünk.
69elefant@gmail.com
én elváltan egyedül élő ápolt hetero férfi vagyok
partnert keresek.. ismerkedjünk.
69elefant@gmail.com
Sziasztok!
27 éves pasi vagyok Gödöllőröl, párral vagy nővel ismerkednék, utazni tudok, kor nem számít csak ápoltság, képem van fent adatlapomon, csak olyan írjon aki valóban találkozni is akar.
Privibe írj ha felkeltettem az érdeklődésed
27 éves pasi vagyok Gödöllőröl, párral vagy nővel ismerkednék, utazni tudok, kor nem számít csak ápoltság, képem van fent adatlapomon, csak olyan írjon aki valóban találkozni is akar.
Privibe írj ha felkeltettem az érdeklődésed

Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Halihóóóóó!
Sziasztok! Van itt házas nő aki érdekelt a diszkrécióban?
Budapesti ápolt potens nem független,60-as pasi,hölgyet keres,szeretek nyalni,képem van bent,légy diszkrét.
Szia!
én elváltan egyedül élő ápolt férfi vagyok.
partnert keresek.
Titkos találka nálam !
69elefant@gmail.com
partnert keresek.
Titkos találka nálam !
69elefant@gmail.com
Sziasztok Szombat estére (05.25) keresek BP i párt vagy csajszit, vagy házi sw bulit. A többit privátba megbeszéljük.
szép délutánt nem független pasinként keresem nem fügetlen hőlgyet keresek minden jora
Sziasztok! Diszkréten ismerkednék ápolt megbízható párral/házaspárral Szekszárdon akik találkoznának kellemes kapcsolatra. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom!
Sziasztok! Május 30-31-én nővel, párral találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Szia!
Kellemes diszkrét kapcsolat reményében kereslek,
partnert keresek.. ismerkedjünk, és találkozzunk.
69elefant@gmail.com
Kellemes diszkrét kapcsolat reményében kereslek,
partnert keresek.. ismerkedjünk, és találkozzunk.
69elefant@gmail.com
Ápolt Budapesti 60-as nem független pasi hölgy partnerét keresi,légy ápolt és diszkrét,szeretek nyalni,képeim van bent.
Vágyak vonzásában!
05.27-én hétfőn reggelre keresek kezdő kíváncsi hetero srácot vagy hölgyeket, párokat Budapesten. Kor, testalkat nem számít. Írjatok levelet.
Sziasztok.
Eger és környékén keresnék pasit v hölgyet. Kérlek jelentkezz
Eger és környékén keresnék pasit v hölgyet. Kérlek jelentkezz
szép estét
Kecskeméti párt keresek